Forum Discussion

fan_idola_eo's avatar
fan_idola_eo
Rising Novice
2 years ago
Solved

mam ea play pro teraz zakupiłem kod do gry i nie wyswetla mi sie ze mam dostepna

Dzień dobry posiadam ea play pro które zakupiłem na premiere gry ea fc 24. Nie chce przedlużać ea play pro więc zakupiłem kod do gry. Po wpisaniu kodu dostalem informacje "gratulacje otrzymales standardowa wersje ea fc 24", ale nie kliknalem pobierz tylko anuluj, ponieważ mam juz pobrana tą gre. Aktualnie ea play pro mam jeszcze przez kilka dni ale nie wysietla mi sie informacja, ze mam kupiona gre "wersje standardowa" tylko, ze ciagle moge ją zakupić. Czyta ta informacja zmieni sie po tym jak subskrypcja ea play pro wygaśnie i wtedy bedę mógł grac w wersje standardowa ea fc 24? Nie jestem pewny czy mam ta wersja standardowa gry ea fc 24 czy coś sie zbugowalo i nie jest ona dostepna mimo wpisaniu poprwanego kodu i tej powyżeszej ifnormacji. Czy jesteście w stanie sprawdzić czy mam pełna wersje gry na swoim koncie która po prostu pokaze sie po wygasnieciu subkrypcji ea play pro? w menu glownym jest napisane zdobadz gre. 

• @fan_idola_eo Po zakończeniu abonamentu pojawi Ci się standardowa wersja. Po prostu obecnie masz EA Play Pro dlatego też taki widnieje opis. Bez obaw.

3 Replies

• @fan_idola_eo Po zakończeniu abonamentu pojawi Ci się standardowa wersja. Po prostu obecnie masz EA Play Pro dlatego też taki widnieje opis. Bez obaw.
  • Polecam też napisać do polskiego supportu na help chat. Mi osobiście pomogli i gra wróciła do biblioteki w ea app. Żeby się z nimi połączyć trzeba wejść w ten link: https://help.ea.com/pl/help-top-issues/?product=fc-24  i wybrać opcję "chcę otrzymać zwrot pieniędzy". Tam będzie opcja połączenia na chacie z supportem. 

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 30 days ago
4,674 Posts