Forum Discussion

crazy86pl86's avatar
2 years ago

Nagrody za Twitch oglądanie Gdzie one są

Oglądałem przez 90 minut twitcha z kolejki Pro gdzie są te nagrody oszuściwy

7 Replies

• Jak ostatnio także nic nie dostałem. Poprzednio oglądałem Twitch. Tym razem powiązałem jeszcze raz konto z YouTube i tam oglądałem. Także nic nie otrzymałem. EA o co tu chodzi ?  

• @crazy86pl86 Armagedon... ea sports wypuszczają grę w wersji beta za którą kasują jak za pełnoprawny produkt premium... do tego nie potrafią zrobić działającego eventu... w fifie 23 mi takie zadania zaliczało, a w tym "wytworze" nazwanym FC, NIC! Drugi raz zadań powiązanych z live-ami na yt mi nie zaliczyło w ogóle... a oglądałem grubo ponad godzinę...
  • Witam, mam pytanie czy ktos tez nie dostal nagrod za ogladanie streama EA podczas gdy byl oraz ogladal go?

• Witam, po obejrzeniu ponad 1,5 h transmisji fc pro, odebrałem nagrodę z twitch ale nie dostałem jej w grze, nagrody za 15 minut i 60 otrzymałem a tej wcześniejszej nie. 

• Mam to samo wczoraj oglądałem odebrałem na twitch wchodzę w zadania pojawią mi się że 1 zadanie zrobione ale wchodzę i nie ma czerwonej kropki dalej pisze żeby ogladac 90 min.

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 2 days ago
4,671 Posts