Forum Discussion

infesik's avatar
2 years ago

Naliczenie przegranej, pomimo wygranej

Produkt: EA SPORTS FC 24
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? EA app - PC
Model karty Nvidia lub AMD Geforce 970
Podaj ilość pamięci RAM w GB 8
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Champions
Który rodzaj wyzwań? Play-off
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 16/05/2024
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 22:02
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? ECT - GMT + 1:00
Jak często występuje ten problem? 0% - 9%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Nie wiem
Co się dzieje? Niesłuszne rozłączeniu po zakończeniu pełnego meczu
Co powinno się stać? Przyznanie wygranego meczu

Witam,

Wygrałem z przeciwnikiem mecz wynikiem 5:1. Mecz zakończył się w 90+2 po czym gdy miało wyskoczyć podsumowanie dotyczące coins etc. nagle otrzymałem informację o rozłączeniu z serwerem. Połączenie z siecią było ciągłe, nieprzerwane. Ultimate Team naliczyło mi porażkę w rozgrywkach do kwalifikacji mistrzostw. Proszę o rekompensatę z tego tytułu poprzez chociażby cofnięcie tej niesłusznie naliczonej porażki.

pozdrawiam,

Michał

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @infesik 

Przykro mi, że doszło do takiej sytuacji. Jeśli to nie był jednorazowy incydent, zapraszam do zapoznania się z naszym poradnikiem Jak poprawić połączenie w EA SPORTS FC™ 24.

Niestety, są pewne aspekty utraty połączenia, z którymi nie jesteśmy w stanie Ci pomóc:

•       Nie możemy zresetować twojego bilansu wygranych/przegranych ani usunąć jakichkolwiek porażek. 
    •       Nie możemy przyznawać żadnych nagród za mecze przegrane np. z powodu problemów z połączeniem. 
    •       Nie możemy cofnąć żadnych kar za rozłączenie lub zresetować twojego modyfikatora NU. 
  • infesik's avatar
    infesik
    2 years ago

Pomimo, że rozłączenie jest z Waszej winy to nie możecie nic zrobić. Krótko mówiąc, po co w ogóle opcja zgłaszania błędów. Wina jest po stronie servera.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,654 PostsLatest Activity: 22 hours ago