Forum Discussion

Lubelski12's avatar
2 years ago
Solved

Nie działające EA FC 24

Gra EA FC się nie włącza. Posiadam dzisiaj zakupionego EA pro i wyświetla się taki błąd. Próbowałem odinstalowywać grę jak i EA APP lecz bez jakiegokolwiek skutku. Proszę o pomoc. Subskrypcja zakupiona w aplikacji, a także nie korzystałem z żadnych błędów. Dodam jeszcze, że posiadając wersje 10 godzinną wszystko działało bez zarzutów. Proszę o pomoc

6 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Lubelski12 

Na początek usuń folder gry z Dokumentów (usuń także folder wersji Trial, jeśli nadal jest widoczny). 

Użyj odpowiedniego programu, np Ccleaner do wyczyszczenia rejestru systemu i sprawdź ponownie. Link znajdziesz w tym artykule. 

Kliknij ikonę gry w aplikacji EA i wybierz menu z trzema kropkami, w którym znajdziesz opcję Napraw”. 

Dodaj grę i aplikację EA do wyjątków programu antywirusowego oraz zapory systemu windows.  

Jeśli nic nie pomoże, uruchom komputer w trybie czystego rozruchu 

• Nie wiem czy widział Pan screen shota, lecz załącze go jeszcze raz i żadna z podanych metod nie zadziałała.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

@Lubelski12 spróbuj zainstalować grę, w innej lokalizacji niż dotychczas. 

Zajrzyj także do innego wątku, gdzie w grze NFS pojawia się ten sam komunikat błędu - link.

• @EA_Kalina a istnieje jakaś szansa na reset abonamentu aby zaczął działać bo po instalacji na inne urzadzenie również gra nie działa

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 2 days ago