Forum Discussion
Dzień dobry Wszystkim,
Dostałem FC 24 od żony na dzień chłopaka.. Cudowna żona 🙂
Niestety nie zauważyła i kupiła klucz do gry w wersji FC24 EN przez co nie mam możliwości przełączenia gierki w język Polski.
Czy jest możliwość zmiany wersji gry ?
Komuś się udało zmienić wersję przy innej grze ?
Ewentualnie macie może jakiś kontakt mailowy do EA ? Niestety formularze które są w helpie nie mają możliwość (albo nie widzę) napisania w tej sprawie.
Pomożecie by prezent był jeszcze lepszy 🙂
Hej @MarekGie5
Czy podczas kupna gry Twoja żona znajdowała się poza granicami Polski, lub korzystała z VPN?
Taka żona to skarb! 🙂
Obawiam się jednak, że nie ma możliwości dodania języka do gry. Ewentualnie jeśli gra była opisana jako dostępna w języku polskim, możesz zwrócić się do sprzedawcy by złożyć reklamację.
- 2 years ago
Wiem , dlatego jest moja żona drugi miesiąc 😎😅
Nie , podczas kupna była w PL , problem w tym że ja paręnaście lat temu poprostu konsole kupiłem w UK jak tam mieszkałem , i nawet Ona za tą wersję ultimate płaciła w walucie angielskiej... no właśnie nie było napisane że jest opcja języka polskiego ,
Napisałem do supportu PlayStation ze poprostu żona kupiła mi tą grę jak prezent ale nie wiedziała że ja właśnie kupiłem sobie ja w wersji CD i że chciałem zwrócić zakup online , jak myślisz przejdzie takie tłumaczenie?
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Oho! Zatem gratulacje (nieco spóźnione) dla Ciebie i żony 🙂
Odnośnie języka, to obawiam się, że jednak nie przejdzie.
Jak sam zauważyłeś, Twoja małżonka płaciła w funtach brytyjskich. Zakładam zatem że Twoje konto jest przypisane do tego regionu, co za tym idzie niektóre gry (nie tylko te od EA) mogą nie być dostępne w języku polskim.
- 2 years ago
@EA_Kuba
Składałem reklamację, niestety zorientowałem się dopiero po dodaniu gry do konta i jej włączeniu.
Reklamacja była by uznana jeżeli klucz nie został by dodany do mojego konta.
Jest możliwość usunięcia gry (klucza) z konta ? Gra nie ma tygodnia u mnie na koncie. - 2 years ago
Czy komuś się udało rozwiązać problem z brakiem języka polskiego w grze, bo też mam ten problem
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @maciej92legion5
Tak jak w przypadku poprzedników - powiedz nam gdzie kupiłeś swoją kopię gry?
- 2 years ago
Dzień dobry u mnie jest ten sam problem nie mam w ogóle do wyboru w menu języka polskiego.
Grę zakupiłem na na PC klucz global w opisie gry znajduję, że jest w niej język polski, jednakże po zainstalowaniu gry nie mam do wyboru języka PL.
Grę kupiłem będąc w Polsce płacąc w PLN.
Dorzucam screeny czy jest jakaś opcja rozwiązania tego problemu ? Opis gry wskazuje, że język powinien być a go nie ma.
About FC 24
Recent Discussions
- 12 hours ago
- 14 hours ago
- 17 hours ago