Forum Discussion
20 Replies
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Oho! Zatem gratulacje (nieco spóźnione) dla Ciebie i żony 🙂
Odnośnie języka, to obawiam się, że jednak nie przejdzie.
Jak sam zauważyłeś, Twoja małżonka płaciła w funtach brytyjskich. Zakładam zatem że Twoje konto jest przypisane do tego regionu, co za tym idzie niektóre gry (nie tylko te od EA) mogą nie być dostępne w języku polskim.
@EA_Kuba
Składałem reklamację, niestety zorientowałem się dopiero po dodaniu gry do konta i jej włączeniu.
Reklamacja była by uznana jeżeli klucz nie został by dodany do mojego konta.
Jest możliwość usunięcia gry (klucza) z konta ? Gra nie ma tygodnia u mnie na koncie.- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @x7_pl
Niestety, nie ma możliwości usunięcia, lub "uwolnienia" klucza z konta. Przykro mi.
Czy komuś się udało rozwiązać problem z brakiem języka polskiego w grze, bo też mam ten problem
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @maciej92legion5
Tak jak w przypadku poprzedników - powiedz nam gdzie kupiłeś swoją kopię gry?
Dzień dobry u mnie jest ten sam problem nie mam w ogóle do wyboru w menu języka polskiego.
Grę zakupiłem na na PC klucz global w opisie gry znajduję, że jest w niej język polski, jednakże po zainstalowaniu gry nie mam do wyboru języka PL.
Grę kupiłem będąc w Polsce płacąc w PLN.
Dorzucam screeny czy jest jakaś opcja rozwiązania tego problemu ? Opis gry wskazuje, że język powinien być a go nie ma.
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @ItzGoral
Poprzez:
@ItzGoral napisał/a:
Grę zakupiłem na na PC klucz global (...)
Zakładam, że grę kupiłeś poza EA app/Steam.
W związku z tym produkt będziesz musiał zareklamować u sprzedawcy. Dla gry EA FC 24 nie istnieją klucze "global".
Nie mam do wyboru w menu fifa 24 języka polskiego
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @Mariuszkruk1978
Jeśli podobnie jak pozostali w tym wątku grę kupiłeś poza EA app/ Steam będziesz musiał kontaktować się bezpośrednio ze sprzedawcą.
witam , podczas instalacji miałem do wyboru język angielski i polski , nie chciałem polskiego bo komentator mi nie odpowiada , w opcji gry nie mogę zmienić menu na polski , jak mam się tam połapać o co chodzi ???
About FC 24
Recent Discussions
- 12 hours ago
- 14 hours ago
- 17 hours ago