Forum Discussion

mlodymalczak's avatar
2 years ago
Solved

Nie mam pingu, mam dużo fpsów, i mam opóźnienie w sterowaniu online.

Proszę o odblokowanie możliwości grania online.

Na ten moment gram sobie z botami a nie mogę z ludźmi.

Boty nie ogarniają piłki nożnej i nie chce mi się prowadzić dalszych testów penetracyjnych społeczności.

Proszę o kontakt na mojego maila lub naprawę bo to już są jakieś jaja. Nie da się grać bez opóźnienia. Zapłaciłem za tą gre 300 zł i nie jestem zadowolony z wydajności.

Pozdrawiam

CM Edit:

Nie przeklinaj. Nie próbuj też obejść tego zakazu 

Usunęłam także link. Jeśli chcesz dodać zdjęcie/ zrzut ekranu zrób to bezpośrednio z poziomu opcji wysyłania wiadomości.

• Answers HQ to coś więcej niż forum z pomocą – to globalna, wspierająca się społeczność. Na AHQ znajdziesz pomoc innych graczy - wypowiadają się oni w danym wątku, kiedy mają coś konkretnego do napisania lub kiedy znają odpowiedź 

Wiele tematów zostało już poruszonych na forum, więc możesz dołączyć do trwających wątków.

Jeśli chcesz skontaktować się z EA w celu uzyskania bezpośredniej pomocy, Pomoc EA znajduje się TUTAJ. 

Jeśli nie potrzebujesz społeczności AHQ do rozwiązywania problemów, ale chcesz zgłosić błąd, przejdź do działu Zgłoszenia błędów. 

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Answers HQ to coś więcej niż forum z pomocą – to globalna, wspierająca się społeczność. Na AHQ znajdziesz pomoc innych graczy - wypowiadają się oni w danym wątku, kiedy mają coś konkretnego do napisania lub kiedy znają odpowiedź 

Wiele tematów zostało już poruszonych na forum, więc możesz dołączyć do trwających wątków.

Jeśli chcesz skontaktować się z EA w celu uzyskania bezpośredniej pomocy, Pomoc EA znajduje się TUTAJ. 

Jeśli nie potrzebujesz społeczności AHQ do rozwiązywania problemów, ale chcesz zgłosić błąd, przejdź do działu Zgłoszenia błędów. 

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 2 days ago