Forum Discussion

Kebab2569's avatar
Kebab2569
Newcomer
10 months ago
Solved

nie można zapisać ustawień użytkownika EA Sports FC 24 ze Steam

Dzień dobry mam problem z fifą po resecie laptopa fifa nie chce wczytać mojego zapisu użytkownika ani nie da się stworzyć nowego. Próbowałem parę rzeczy takie jak reset chmury , usuniecie i zgranie gry poprzez steam jak i same pliki , funkcja ze steam jaką była weryfikacja plików , mam trzy opcje do wyboru spróbuj ponownie anuluj lub graj bez zapisywania wciskając pierwszą nic się nie zmienia klikając kontynuuj bez zapisywania wchodząc w ustawienia próbując stworzyć wczytać usunąć zapis nie da się nic zrobić proszę o pomoc.

[Moved to FC 24 PL - CM]

• Hej Kebab2569 

Na początku tymczasowo wyłącz synchronizację ze Steam Cloud. Następnie zmień nazwę FC 24 na np. FC 24  Kopia, katalog ten znajduje się w C:\Users\...\Dokumenty\Dokumenty\FC 24 

Przy uruchamianiu gry usuń Ustawienia osobiste i stwórz nowe (nie zmieniaj nazwy tego pliku).

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 months ago

Hej Kebab2569 

Na początku tymczasowo wyłącz synchronizację ze Steam Cloud. Następnie zmień nazwę FC 24 na np. FC 24  Kopia, katalog ten znajduje się w C:\Users\...\Dokumenty\Dokumenty\FC 24 

Przy uruchamianiu gry usuń Ustawienia osobiste i stwórz nowe (nie zmieniaj nazwy tego pliku).

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 9 days ago
4,670 Posts