Forum Discussion

Kebab2569's avatar
Kebab2569
Newcomer
5 months ago
Solved

nie można zapisać ustawień użytkownika EA Sports FC 24 ze Steam

Dzień dobry mam problem z fifą po resecie laptopa fifa nie chce wczytać mojego zapisu użytkownika ani nie da się stworzyć nowego. Próbowałem parę rzeczy takie jak reset chmury , usuniecie i zgranie gry poprzez steam jak i same pliki , funkcja ze steam jaką była weryfikacja plików , mam trzy opcje do wyboru spróbuj ponownie anuluj lub graj bez zapisywania wciskając pierwszą nic się nie zmienia klikając kontynuuj bez zapisywania wchodząc w ustawienia próbując stworzyć wczytać usunąć zapis nie da się nic zrobić proszę o pomoc.

[Moved to FC 24 PL - CM]

• Hej Kebab2569 

Na początku tymczasowo wyłącz synchronizację ze Steam Cloud. Następnie zmień nazwę FC 24 na np. FC 24  Kopia, katalog ten znajduje się w C:\Users\...\Dokumenty\Dokumenty\FC 24 

Przy uruchamianiu gry usuń Ustawienia osobiste i stwórz nowe (nie zmieniaj nazwy tego pliku).

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

Hej Kebab2569 

Na początku tymczasowo wyłącz synchronizację ze Steam Cloud. Następnie zmień nazwę FC 24 na np. FC 24  Kopia, katalog ten znajduje się w C:\Users\...\Dokumenty\Dokumenty\FC 24 

Przy uruchamianiu gry usuń Ustawienia osobiste i stwórz nowe (nie zmieniaj nazwy tego pliku).

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,658 PostsLatest Activity: 8 days ago