Forum Discussion
Hej @pogpogdzban
Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal?
Jeśli tak - prześlij nam proszę nagranie na którym będzie widoczny wspomniany przez Ciebie komunikat.
- 2 years ago
Mam taki sam problem komunikat załączam
- 2 years ago
@EA_Kuba napisał/a:Hej @pogpogdzban
Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal?
Jeśli tak - prześlij nam proszę nagranie na którym będzie widoczny wspomniany przez Ciebie komunikat.
Dalej pojawia się ten problem jak widać na filmiku
- 2 years ago
Mam podobny problem, nic nie pomaga. Konsola Ps5
- 2 years ago
Nie wiem dlaczego ten filmik się nie chcę przetworzyć, pewnie kolejny wspaniały wymysł Ea i tej strony, wiem tylko tyle, że macie to naprawić, inaczej będę żądał zwrotu, bo to jest paranoja, że płacisz 550zł za grę z psplusem i nawet po dniu na uczelni nie można sobie zagrać
- 2 years ago
@EA_Kuba ??
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @pogpogdzban @Remilov_ @Dariusfcdar
Czy na Waszych konsolach znajduje się inne konto PSN?
Czy gry są dzielone pomiędzy kontami w ramach kont na konsoli?
Jeśli tego nie zrobiliście sprawdźcie czy problem ustąpi po ponownym zalogowaniu się kontem PSN na konsoli.
- 2 years ago
W moim przypadku na mojej konsoli są 4 konta - moje dwa, jedno testowe jakie stworzyłem przy kupnie konsoli ponad 2 lata temu i konto mojego kolegi z Playstation Plus. Rozumiem, że chodzi o to, że mam u siebie na koncie na którym mam problemy wypisać się z PSN i wpisać ponownie i sprawdzić, czy problem ustąpił? Bo jeżeli tak, to sam muszę kupić PSplus - wygasło mi akurat dzisiaj, co delikatnie mówiąc w tym momencie mi się nie widzi patrząc na to, że gra wcześniej ze wspomnianym PSplusem nie działała
About FC 24
Recent Discussions
- 14 days ago