GHMPP2 years agoSolvedNie moge wysłać składu SBC Witam mam problem w apce, robiłem wyzwanie 81+ i nagle zaczął wyskakiwać błąd że nie można wysłać składu, w każdym wyzwaniu już tak się dzieje, resetowałem instalowałem ponownie nic nie pomaga, da si...Show MoreEA_Kalina2 years agoHej @GHMPP Sprawdź czy na innym urządzeniu możesz wykonać SBC z poziomu Companion i daj znać jak poszło. W między czasie możesz wykonać SBC na Web App lub bezpośrednio z poziomu gry.
EA_Kalina2 years agoHej @GHMPP Sprawdź czy na innym urządzeniu możesz wykonać SBC z poziomu Companion i daj znać jak poszło. W między czasie możesz wykonać SBC na Web App lub bezpośrednio z poziomu gry.
EA_Kalina2 years agoHej @GHMPP Sprawdź czy na innym urządzeniu możesz wykonać SBC z poziomu Companion i daj znać jak poszło. W między czasie możesz wykonać SBC na Web App lub bezpośrednio z poziomu gry.
EA_KalinaCommunity Manager2 years agoHej @GHMPP Sprawdź czy na innym urządzeniu możesz wykonać SBC z poziomu Companion i daj znać jak poszło. W między czasie możesz wykonać SBC na Web App lub bezpośrednio z poziomu gry.
About FC 24Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,658 PostsLatest Activity: 6 days ago
Recent Discussionsze kilku moich zawodników w ut dostało czerwona kartkęZawieszenie graczy przez czerwoną kartkeSbc o ikonepowtarzający się freeze co minutę, gra niegrywalna (PC)Nie można wysłac składu w aplikacji "Companion Web App"Solved