Forum Discussion
18 Replies
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Hej @_krzy7sztof_
Jeśli grasz na PC, zmień nazwę folderu FC 24 na np. FC 24 Kopia, katalog ten znajduje się w C:\Users\...\Dokumenty\Dokumenty\FC 24.
Następnie po ponownym uruchomieniu gry, nie zmieniaj nazwy pliku ustawień.
Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,
_Kalina
- @EA_Kalina EA_Kalina próbowałem w ten sposób,to gra mi zniknęa z biblioteki EA i nie mogłem jej wcale odpalic,wiec bylo jeszcze gorzej, jest jakis inny sposob?
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @_krzy7sztof_ @GumekG
Sprawdźcie proszę czy problem będzie pojawiał się nadal po zmianie ustawień kontroli konta użytkownika.
Jak włączyć lub wyłączyć funkcję Kontrola konta użytkownika - Microsoft Community
W przypadku jeśli wybierzecie opcję aby komunikat pojawiał się zawsze - koniecznie zaakceptujcie monit o wprowadzaniu zmian na dysku.
Upewnijcie się również że gra nie jest blokowana przez program antywirusowy oraz zaporę sieciową.
Dodawanie wyjątków i aktualizacja programów antywirusowych. - Answer HQ
Dodawanie wyjątku do usługi Zabezpieczenia systemu Windows - Pomoc techniczna pakietu Office
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
@GumekG dodatkowo upewnij się, że zmiana nazwy folderu nastąpiła z poziomu Dokumentów a nie Program Files.
Ta gra nie zapisuję sie w dokumentach. Albo coś źle robię.
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Owszem. Gra nie instaluje się w Dokumentach, ale w tej lokalizacji znajdziesz folder gry, w którym zapisywane są między innymi ustawienia i zapisy (saves).
Jeśli nie masz tego folderu w Dokumentach przejdź do instrukcji podanej przez @EA_Kuba.
Próbowałem w sposób podany przez @Kuba,sprawdzałem też czy folder z Ea fc 24 znajduje się w dokumentach i też tak jest .
Czy w takim razie są jeszcze możliwe inne sposoby,na naprawienie tego błędu ?
Jeśli tak to poproszę o informacje
- @EA_Kalina Próbowałem w sposób podany przez @Kuba,sprawdzałem też czy folder z Ea fc 24 znajduje się w dokumentach i też tak jest .
Czy w takim razie są jeszcze możliwe inne sposoby,na naprawienie tego błędu ?
Jeśli tak to poproszę o informację - EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Sprawdź czy w Dokumentach posiadasz folder FC24 Kopia:
- jeśli nie, to zmień nazwę tak jak na zdjęciu poniżej
- jeśli tak, spróbuj uruchomić grę na zupełnie nowym koncie administratora
W folderu dokumenty nie ma pliku FC 24, przesyłam screena w którym widać że folder nie występuje
About FC 24
Recent Discussions
- 4 days ago