syguseek3 years agoNie otrzymałem paczki powitalnej "Założyciel FC" Witam :D Widziałem na czatach różnych transmisji, że sporo osób tez nie otrzymało paczki, przez co nie ma możliwości ukończenia zadań z tym powiązanych (zagraj w strojach założyciela itp). Pozdrawi...Show More
Piko0406 to Kebaboxd3 years agoJa tez nie dostalem i zadań nie mozna wykonac co za tym idzie nie mozna paczek w sezonach odblokowac. wozoop20 to Piko04063 years agoja dostałem paczkę ale nie dostałem FP i nie dostałem piłkarzy wgl który były dostępne od 22 :D
Piko0406 to Kebaboxd3 years agoJa tez nie dostalem i zadań nie mozna wykonac co za tym idzie nie mozna paczek w sezonach odblokowac.
wozoop20 to Piko04063 years agoja dostałem paczkę ale nie dostałem FP i nie dostałem piłkarzy wgl który były dostępne od 22 :D
About FC 24Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,665 PostsLatest Activity: 4 hours ago
Recent DiscussionsBLAD 95 EA JAVELIN ANTICHEATReset sterowania przy grze na dwa kontroleryUtracony profilSolvedz tym plikiem nie jest skojarzona aplikacja umożliwiająca wykonanie tej akcjiKolega nie może mnie zaprosić do gry, ale ja za to go już mogę..Solved