syguseek2 years agoNie otrzymałem paczki powitalnej "Założyciel FC" Witam :D Widziałem na czatach różnych transmisji, że sporo osób tez nie otrzymało paczki, przez co nie ma możliwości ukończenia zadań z tym powiązanych (zagraj w strojach założyciela itp). Pozdrawi...Show More
Piko0406 to Kebaboxd2 years agoJa tez nie dostalem i zadań nie mozna wykonac co za tym idzie nie mozna paczek w sezonach odblokowac. wozoop20 to Piko04062 years agoja dostałem paczkę ale nie dostałem FP i nie dostałem piłkarzy wgl który były dostępne od 22 :D
Piko0406 to Kebaboxd2 years agoJa tez nie dostalem i zadań nie mozna wykonac co za tym idzie nie mozna paczek w sezonach odblokowac.
wozoop20 to Piko04062 years agoja dostałem paczkę ale nie dostałem FP i nie dostałem piłkarzy wgl który były dostępne od 22 :D
About FC 24Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,660 PostsLatest Activity: 6 months ago
Recent DiscussionsDowiedź się jak sprawdzić status serwerów gier EA.Uszkodzony plik w karierze menadżera.FC24 PROBLEMbrak dzwieku w ea fc 24Wczytywanie nie powiodło się EA FC 25Solved