syguseekNot applicable3 years agoNie otrzymałem paczki powitalnej "Założyciel FC" Witam :D Widziałem na czatach różnych transmisji, że sporo osób tez nie otrzymało paczki, przez co nie ma możliwości ukończenia zadań z tym powiązanych (zagraj w strojach założyciela itp). Pozdrawi...Show More
Hubert448901Not applicable3 years ago@borioff wiadomo już coś może na ten temat bo mam ten sam problem a z ea to nie da się skontaktować🙃
Featured PlacesFC 24 Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 2 years ago4,675 Posts
FC 24 Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 2 years ago4,675 Posts
Recent DiscussionsProblem z połączeniem z serwerem Mam już tak od kilku miesięcy. Internet działa. Co mogę z tym zrobić? fc24 co zrobić jeśli mam wersje cyfrową eafc24 i chce zagrać sobie grałem 2 lata temu ale chce teraz grać ale nie moge bo jak wpisuje kod to pisze że kod został już zrealizowany i nie moge dojśćdo tego na...Problem z lagowaniem meczów online w FC24 Gram w EA SPORTS FC 24 na PS5 od 2 lat i nigdy wcześniej nie miałem problemów – gra zawsze działała idealnie online i offline. Od niedawna pojawia się poważny problem tylko w trybie online: Gra...Gra sie nie włącza Gra sie włącza a gdy juz sie załaduje wyłącza sie i cofa mnie z powrotem do aplikacji Ea. Co zrobić? Akademia przyszłych gwiazd Jak zdobyć stroje z Akademii?