11 months ago
Nie uruchamia się ea fc 25
Mam problem wchodze do gry z poziomu administartora z zakualizowanymi sterownikami i wszystkimi akualizacjami mam tez dodane wszystkie potrzebne aplikacje do wyjątków zapory windowsa ale gra odpala s...
Cześć wszystkim
Dzięki za Wasze zgłoszenia.
Musiałem edytować link zawarty w jednej z odpowiedzi.
W przypadku pojawienia się problemu z uruchomieniem gry, zacznijcie od wykonania kroków zawartych w poniższym artykule:
EA SPORTS FC™ 25 - poradnik techniczny (PC) ⚠🔧🧰 - Answer HQ
Dajcie nam znać czy udało Wam się rozwiązać problem po ich wykonaniu.
Hej. Niestety źadne z podanych rozwiązań nie przyniosło skutku. Jakieś inne pomysły?
(dziwne jest to, że pomimo uruchomienia systemu w czystym rozruchu dalej pojawia się ten sam błąd)
Załączam też dxdiag i raport błędu. Będę wdzięczny za pomoc
Mam to samo
Mi niestety dalej nie działa
Hej @fm15_timon
Dzięki za odpowiedź i przesłany plik DxDiag.
Zauważyłem, że karta graficzna Twojego komputera jest poniżej minimalnych wymagań gry.
Nawet jeśli udałoby Ci się uruchomić grę teraz możliwe, że jej uruchomienie i działanie może okazać się niemożliwe w przyszłości.
Jeśli nadal chcesz spróbować, to:
Tworzenie konta użytkownika lokalnego lub konta administratora w systemie Windows 10
@SirHendrix @Dachowa2 @maTixelko Dajcie nam znać jakie kroki macie za sobą i prześlijcie nam plik DxDiag.
@EA_KubaSzanowny Panie Kubo wykonałem wszystkie kroki z poradnika technicznego ,lecz gra dalej odmawia posłuszeństwa. Dołączam plik Dxdiag
Dzięki za odpowiedź @Dachowa2
Czy podczas uruchamiania gry pojawia się jakiś komunikat błędu?
Czy problem pojawia się również na nowo utworzonym koncie administratora?
Zauważyłem również, że dla Twojej karty graficznej dostępne są nowsze sterowniki niż te aktualnie zainstalowane na komputerze.