11 months ago
Not Found
Dzień dobry od 14.06.2024 weszła nowa aktualizacja i od tamtego momentu mam czarne karty w składzie pisze Not Found główne okno ma kolory ale mój skład nie ma koloru proszę pomóżcie z tym problem
Dzień dobry od 14.06.2024 weszła nowa aktualizacja i od tamtego momentu mam czarne karty w składzie pisze Not Found główne okno ma kolory ale mój skład nie ma koloru proszę pomóżcie z tym problem
W składzie i klubie pokazują się czarne karty przy wczytywaniu składu przeciwnika również tak samo,restartowanie konsoli i rutera nie pomogło
U mnie to samo . W każdych rozgrywkach same czarne karty Reset gry nic nie dał . Problem pojawił się zaraz po 19 , wcześniej wszystko było ok
Też mam ten problem, proszę o pomoc
Sprawdź czy problem będzie się powtarzał po usunięciu uszkodzonych plików.
Jeśli to nie wystarczy konieczne może być odinstalowanie i ponowne zainstalowanie gry. To powinno naprawić pliki i rozwiązać problem.
Ale które to są te pliki ja mam wersję po niemiecku gra jest niemiecka możesz mi wysłać linka jak mam usunąć i które pliki dziekuje
Czy po odinstalowaniu i zainstalowaniu gry będę miał postępy w karierze managera?
Support kiedy naprawicie problem z kartami które nadal wszystkie wyświetlają się jako czarne !!!!!! Nawet tak blacha sprawa Was przerasta ?!!!! Czekam na jakąś odpowiedź najlepiej na naprawieniu tego problemu
W linku, który przesłałem jest możliwość zmiany języka w dolnym prawym rogu. W artykule podane są też pliki, które można pominąć aby nie stracić postępów kariery itp.
@8JuVe0 Jeśli chcesz możesz wykonać kopię zapasową swoich postępów. Wystarczy że skopiujesz folder EASFC24, który znajduje się w Dokumentach. Możesz go przenieść do innej lokalizacji na czas odinstalowania gry a potem wkleić w to samo miejsce.
Od godziny 19:01 dnia 14.06 (piątek ) wystąpiły u mnie dwa błędy które do tej pory istnieją i wzbudzają moją irytację !!! Wszystkie karty w każdej rozgrywce zmieniły się w karty koloru czarnego a jak by tego było mało to w Momentach nic nie mogę zrobić bo obojętnie jakiego bym Momentu nie odpalił w celu zdobycia gwiazdek to dany Moment zaczyna się odliczaniem 3,2,1 po czym ku mojemu zdziwieniu pokazuje się boisko na którym pojawia się piłką i kompletnie nic nie idzie zrobić . Restartując Moment znowu pojawia się odliczaniem , boisko i sama piłka . Jedynie co można zrobić to wyjść z Momentu . Co dziwne w ten że piątek przed godziną 19 robiąc Momenty wszystko było ok , karty też miały swoje kolory po czym padło jedno i drugie . Czy łaskawie ktoś z supportu może pomóc mi w tym problemie ?!! Było by nie zmienię miło jak by ktoś się tym zainteresował bo nie mam pojęcia jak te błędy wyeliminować.
Masz już zrobione żeby karty miały kolor