2 years ago
Not Found
Dzień dobry od 14.06.2024 weszła nowa aktualizacja i od tamtego momentu mam czarne karty w składzie pisze Not Found główne okno ma kolory ale mój skład nie ma koloru proszę pomóżcie z tym p...
Od godziny 19:01 dnia 14.06 (piątek ) wystąpiły u mnie dwa błędy które do tej pory istnieją i wzbudzają moją irytację !!! Wszystkie karty w każdej rozgrywce zmieniły się w karty koloru czarnego a jak by tego było mało to w Momentach nic nie mogę zrobić bo obojętnie jakiego bym Momentu nie odpalił w celu zdobycia gwiazdek to dany Moment zaczyna się odliczaniem 3,2,1 po czym ku mojemu zdziwieniu pokazuje się boisko na którym pojawia się piłką i kompletnie nic nie idzie zrobić . Restartując Moment znowu pojawia się odliczaniem , boisko i sama piłka . Jedynie co można zrobić to wyjść z Momentu . Co dziwne w ten że piątek przed godziną 19 robiąc Momenty wszystko było ok , karty też miały swoje kolory po czym padło jedno i drugie . Czy łaskawie ktoś z supportu może pomóc mi w tym problemie ?!! Było by nie zmienię miło jak by ktoś się tym zainteresował bo nie mam pojęcia jak te błędy wyeliminować.
Mam to samo i nie wiem co robić