2 years ago
Pad w division rivals EA FC 24
Witam, mam problem taki że mam podłączonego pada od Xboxa na adapterze do komputera. We wszystkich trybach działa wszystko dobrze, lecz w division rivals nie mogę sterować zawodnikami. Mogę wziąć prz...
Cześć! Mam ostatnio dość duży problem techniczny w grze i może ktoś z was wie jak go rozwiązać. Mianowicie podczas próby gry online( rivalsy) nie jestem w stanie kontrolować moich zawodników. W innych trybach (offline) wszystko działa normalnie. Mój pad jest w pełni sprawny wiec to nie on jest problemem. Gram na PC. Czy ktoś z was tak miał lub wie o co może chodzic?
+ ma ktos pomysl jak to naprawic z tym padem mam problem od premiery gry w meczach offline gram normalnie a w rivals itp przewaznie jak wygrywam zaczyna sie zabawa moi zawodnicy biegna na drugi koniec boiska a ja nie moge nic zrobic albo wogole nie moge sie ruszac XD. Nie zagralem jednego normalnego meczu w tej gownianej grze a support kladzie na to lache i nie potrafia odpisac i pomoc
A co zrobić jeżeli, w Rivals, nawet nie załapuje mi klawiatury, nie wspominając już o kontrolerze? Ma ktoś jakieś pomysły co może powodować takie coś?