Forum Discussion

alewaldo74's avatar
2 years ago
Solved

Pierwsze wpadki fc 24

Juz przy rzutach karnych brak wskaźnika uderzenia zaczyna się eldorado  juz na samym początku  brawo czekamy na następne punkty

• Hej @alewaldo74 dzięki za Twoje zgłoszenie. 
    Nasz zespół pracuje już nad rozwiązaniem tego problemu. Został on też dodany do naszej tablicy Trello gdzie można śledzić postępy. 

9 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @alewaldo74 dzięki za Twoje zgłoszenie. 
    Nasz zespół pracuje już nad rozwiązaniem tego problemu. Został on też dodany do naszej tablicy Trello gdzie można śledzić postępy. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Problem związany z brakiem wskaźnika przy rzutach karnych został rozwiązany przy ostatniej aktualizacji gry. 

• Greg2327's avatar
    Greg2327
    New Veteran
    2 years ago
    @EA_Kuba Nad tym tez pracuję, żeby wyeliminować trainerów. Gram na xbox. Wczoraj trafiłem na gracza, gdzie nie było widać jego zawodników. Napisałem na forum, ale bez odpowiedzi. Do tego te spowolnienia gry, opóźnienia wejściowe, że grać się nie da na swiatłowodzie
    https://www.youtube.com/watch?v=aRrl9lEJJlA
  • Umnie następny defekt gry odebrano mi kwalifikacje rozegrałem 6 meczy z czego 4 wygrane na następny dzień odpalam grę a tu kwalifikacje od nowa możecie to wytłumaczyć???

• alewaldo74's avatar
    alewaldo74
    2 years ago

I zaczyna się dalsza paranoja związana z fra tnie zwania przyspiesza  tagra juz ie nie pojawi tylko pogarsza

• Dlamnie to chyba nie normalne prawda?to pp co rozgrywać mecze byście se to zresetowali?

• Poprostu fifa spadła nldo zera zacina się jakieś dziwne powtórki oco tu chodzi 

• Gra zamula opóźnia ruchy zawodników serwery macie raczej do poprawy  jak może być przeciwnik dalej od piłki i pierwszy  do niej  dojść Ti jakas paranoja zagrywam piłkę  do zawodnika a on jej mie może  przyjąć  problem za problemem czy pracownicy robią coś z tym ???, czy tylko  pieniądze licza 

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 2 days ago