Pierwszy sezon, nie można go zakończyć i przejść dalej. Kariera zawodnika błąd
Produkt: EA SPORTS FC 24
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? EA app - PC
Model karty Nvidia lub AMD RTX 3060 115W
Podaj ilość pamięci RAM w GB 16
W którym trybie miało to miejsce? Tryb Kariery
W jakim trybie? Kariera Zawodnika
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? normalnie
Co się dzieje? Gram karierę zawodnika na PC. Gram swój 1 sezon! Jestem w klubie i aktualnie jest Euro i Gram również z reprezentacją w Pucharze Reprezentacji. Ostatni mecz grupowy wypadł w dniu 30 czerwca czyli w ostatni dzień sezonu. Po rozegraniu tego meczu pojawia się strona "Koniec Sezonu". Można dać tylko "Zakończ Sezon". Po przyciśnięciu "Zakończ Sezon" przenosi na stronę: Obecny kontrakt, Twoja droga, Rekomendacje. I więcej nie da się nic zrobić. Nie ma żadnych przycisków. Ani "Dalej" ani "Cofnij" ani nic innego. Z gry trzeba wyjść za pomocą Alt F4. Po ponownym wczytaniu zapisu z tą karierą jestem przed tym meczem i sytuacja się powtarza. Nie można dalej kontynuować tej kariery. Robiłem już opcję ,,napraw grę" i nic nie pomogło. To jest masakra jak ta gra jest beznadziejnie zrobiona, jest to zwykły scam i skok na kasę graczy... Gram w reprezentacji, a piłkarze po meczu, cieszą się w szatni klubu, no żarty. Strzelam gola reprezentacją, a trenerem który się cieszy, jest ... Mariusz Rumak.... Gorzej, być nie może! Proszę o jak najszybsze usunięcie mi tego błędu żeby mógł grać w tą karierę dalej.
Co powinno się stać? NAPRAWA
Gram karierę zawodnika na PC.
Jest czerwiec 2026 roku. Zmieniłem klub, podpisałem nowy kontrakt. Gram również z reprezentacją w Pucharze Reprezentacji Mężczyzn. Ostatni mecz grupowy wypadł w dniu 30 czerwca czyli w ostatni dzień sezonu. Po rozegraniu tego meczu pojawia się strona "Koniec Sezonu". Można dać tylko "Zakończ Sezon". Po przyciśnięciu "Zakończ Sezon" przenosi na stronę: Obecny kontrakt, Twoja droga, Rekomendacje. I więcej nie da się nic zrobić. Nie ma żadnych przycisków. Ani "Dalej" ani "Cofnij" ani nic innego. Z gry trzeba wyjść za pomocą Alt F4. Po ponownym wczytaniu zapisu z tą karierą jestem przed tym meczem i sytuacja się powtarza. Nie można dalej kontynuować tej kariery.
Proszę o jak najszybsze usunięcie mi tego błędu żeby mógł grać w tą karierę dalej.