Forum Discussion

mietekdd's avatar
2 years ago
Solved

Podłączenie nowego steam z Ea fc 24 na konto Ea

Kupiłem Ea fc 24 na nowym koncie steam Gram w fife 23 na innym steam w nowej edycji gry za zadania dostane paczki.

I chciałbym odłączyć starego Steam z Fifą 23 z konta Ea i podłączyć nowego Steam z zakupioną grą by przeszły te paczki i dostać je.

I chciałbym sie dowiedzieć czy konto w Fifie co nagrałem przejdzie na nowego Steam.

Bo nie mam pojęcia nie mogłem znależć odpowiedzi na te pytanie na waszym forum.

Z gory dziękuje 🙂 

• Hej @mietekdd 

Chciałbym zacząć od tego, że niestety nie jest możliwe połączenie konta EA z dwoma kontami Steam, a ta zasada dotyczy również innych platform, takich jak Xbox, PSN, Amazon itp. Natomiast, jeśli odłączysz swoje poprzednie konto Steam możesz utracić cały postęp w FUT 23.

Czy nie możesz anulować zamówienia dokonanego na nowym koncie Steam i zamówić pre-order na swoim koncie Steam z aktywną FIFA 23, tak by móc otrzymać nagrodyza Pre-season?

Pozdrawiam,

_Kalina

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @mietekdd 

Chciałbym zacząć od tego, że niestety nie jest możliwe połączenie konta EA z dwoma kontami Steam, a ta zasada dotyczy również innych platform, takich jak Xbox, PSN, Amazon itp. Natomiast, jeśli odłączysz swoje poprzednie konto Steam możesz utracić cały postęp w FUT 23.

Czy nie możesz anulować zamówienia dokonanego na nowym koncie Steam i zamówić pre-order na swoim koncie Steam z aktywną FIFA 23, tak by móc otrzymać nagrodyza Pre-season?

Pozdrawiam,

_Kalina

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 2 years ago