2 years ago
podwójne konto na webapp
Cześć, mam problem z kontami z web app. Do końca fify 23 grałem na PC. EAFC kupiłem na PS5. Na webappie mam teraz dwa konta PC i PS5. Problem jest taki że wszystkie nagrody czy z zadań fify 23 czy t...
Hej @m1entu5
W kwestii zadań za poprzednią edycję przechodzą one tylko w ramach tej samej platformy. Grając na platformie PC, nagrody otrzymałbyś jeśli kontynuowałbyś grę na tej platformie. Nagród tych nie można niestety przenieść pomiędzy platformami.
Odnośnie nagród za oglądanie transmisji na Twitch to prawidłowo trafiają one na Twoje konto na PlayStation 5. Aplikacja Web app/Companion app, nie jest traktowana jako oddzielna platforma. Jeśli hipotetycznie grałbyś zarówno na PC jak i na PlayStation, mógłbyś wybrać na której z platform odebrać nagrody poprzez zalogowanie się bezpośrednio do gry i UT na jednej z dwóch platform.
Nie ma możliwości usunięcia Twojego klubu w EAS FC 24 na platformie PC.
https://www.ea.com/games/ea-sports-fc/fc-pro/deep-dive-viewership-and-in-game-rewards
Hej @m1entu5
Dla ścisłości:
@m1entu5 napisał/a:
@EA_Kuba Hej,
Przy twitchu nagrody automatycznie trafiły na konto PC.
Rozumiem, że nagrody odebrałeś wedle tych kroków:
I następnie zalogowałeś się do UT na swojej konsoli, by nagrody odebrać?
Dokładnie tak zrobiłem, dodam że zadania w grze za połączenie konta także nie widnieją jako ukończone na PS5.