Forum Discussion

KongoMamute's avatar
KongoMamute
Rising Traveler
2 years ago
Solved

Postępy w eliminacjach w Fut champions zostały wyzerowane

w Środe mając trochę wolnego czasu  postanowiłem zagrać eliminacje w fut champions, wbiłem 20+ pkt zostało parę meczy postanowiłem ze dokończę w piątek   potem otworze nagrody wiadomo nowy event ,dziś wchodzę a tam nie ma nagród ani mojego wyniku i musze zaczynać od zera a ja po prostu nie mam na to czasu ani ochoty , nie wiem czym jest to spowodowane może są jakieś zasady co do eliminacji których ja znaleźć nie mogę ,już niech droga firma EA weźmie sobie te paczki które są i tak tragiczne w porównaniu z tym co jest w sklepie ale niech mi po prostu przyznają dostęp do mistrzostw, nie muszę mówić ze sprawa jest pilna bo jest to turniej weekendowy  

• @KongoMamute W czwartek kończył się stary sezon a zaczynał nowy i jeśli zacząłeś kwalifikacje w środę a ich nie ukończyłeś to progres przepadł. Nie raz było o tym wspominane. Nic tutaj nie da się zrobić.

4 Replies

• @KongoMamute W czwartek kończył się stary sezon a zaczynał nowy i jeśli zacząłeś kwalifikacje w środę a ich nie ukończyłeś to progres przepadł. Nie raz było o tym wspominane. Nic tutaj nie da się zrobić.
  • KongoMamute's avatar
    KongoMamute
    Rising Traveler
    2 years ago

piszecie w czwartek ze w piątek następują zmiany fajne zagrywki 

• Eliminacje Mistrzów Ultimate Team. Jeśli nie ukończyłeś wyzwania, możesz utracić postęp. Słowo możesz jest tutaj kluczowe widocznie wy sami nie wiecie czy tak się stanie czy nie, na angielskim forum nie ma takiego postu co też dziwne może po raz kolejny ten problem dotyczy tylko niektórych nacji ,dokopałem się też regulaminu w którym jest napisana ciekawa kwestia ,,Jeśli nie zdążysz rozegrać wszystkich meczów eliminacji przed zakończeniem sezonu FUT, otrzymasz automatycznie nagrody za ukończone mecz'' 
  • darzad1981's avatar
    darzad1981
    2 years ago

Miałem dokładnie to samo. Miałem 4:2 i pomyślałem że skończę następnego dnia. Następnego dnia wszystko wyzerowane. Przynajmniej powinni dać paczki za te 18 pkt w postępach.

Czy ja mam czytać wszystkie informacje na temat gry aby dowiadywać się takich niuansów ?. Powinien być jakiś komunikat przed rozegraniem kwalifikacji. Ale po co ? Przecież kilka linijek kodu to zbyt dużo roboty.  Ea jest niestety od liczenia kasy a graczy ma w głębokim poważaniu.

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 22 hours ago
4,671 Posts