Forum Discussion
Zapomniałem jeszcze o driblingu z RB. Chciałbym poznać tego osobnika który to wymyślił. Ta edycja naprawdę jest mocno odklejona od rzeczywistości. Bramkarze którzy gubią piłkę po lekkim strzale ? Faul na napastniku który już oddał strzał i piłka jest za linią co w konsekwencji kończy się rzutem karnym?. Faule bez dotykania pada i znowu wapno ? Masa innych głupot. Poprawcie tą grę aby przypominała w końcu symulator piłki nożnej. Miała być taka ach ech gra pod nową nazwą a wyszło gorzej niż było w poprzednich edycjach.
- 2 years ago
Z dnia na dzień jest coraz gorzej… moi piłkarze stoją jak kołki, przeciwnik wchodzi sobie wszędzie jak w masło. Druga sprawa, jak jestem pod polem karnym przeciwnika nagle występują zakłócenia sieci, co powoduje, że rozgrywka się przycina - oczywiście jak przeciwnik obroni akcje i wychodzi z kontrą to problemu już nie ma. Już nie wspomnę o faulowaniu zawodników, bo bardziej przypomina to zasady koszykówki, a nie piłki nożnej. Odbiór czystym wślizgiem - karny. Wybicie piłki spod nóg przeciwnika - karny. Dotknięcie przeciwnika w polu karnym - karny… nie da się grać już w to…
- Radzio_Piotrus2 years agoNew Scout
też tak miałem, dochodzi jeszcze coś takiego, że ja akurat nie gram zbyt dużo i prawie za każdym razem jak się połącze to mam takie opoźnienia w podawaniu, jakiejkolwiek reakcji, że hej.
Ja rozumiem, że niektórzy grają dużo i są lepsi, ale jak ja gram mało to gra robi z moich graczy chłopców do bicia.... i jeszcze te głupie rady niby pracowników EA .....
About FC 24
Recent Discussions
- 3 days ago
- 8 days ago
- 10 days ago