4cvwo8eh7lby2 years agoProblem z DirectX ErrorNie mogę zagrać w fife 24 pomimo tego, ze mam directx 12 oraz najnowsze sterowniki gerforceimage1.png3 KBimage.png1 KB
11 RepliesReplies sorted by OldestShow More4cvwo8eh7lby to EA_Kuba2 years agoHALO POMOŻESZ? OD KILKU DNI CHCE POGRAĆ Z KOLEGĄ I NIE MOGE
Featured PlacesFC 24 Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 17 hours ago4,669 Posts
FC 24 Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 17 hours ago4,669 Posts
Recent DiscussionsWhere is weekly and daily quest? Hello where is weekly and daily quest for ultimate team eafc24 Jak usunąć uszkodzone pliki Jeśli masz problemy z zawieszaniem się, rozłączaniem lub matchmakingiem w EA SPORTS FC™, spróbuj usunąć uszkodzone pliki. Niektóre pliki wykorzystywane przez grę EAS FC są często aktu...Fc 24 Hola no sé si soy el único pero necesito ayuda el otro día jugando fc 24 en switch se me salió del juego y me dio un error y ahora no me deja jugar y me pone que no detecta el juego ayudarme porfavor...Brak nagród za 2 kolejkę Fc Pro Witam. Dlaczego nie dostałem nagrody za oglądanie 2 kolejki FC pro ? Nagrody za 1 kolejkę pojawiły się na drugi dzień natomiast za 2 kolejkę nie pojawiły się do tej pory. Brak możliwości rozpoczęcia jakichkolwiek ewolucji Witam, może ktoś pomoże jestem swierzakiem i może coś nie ogarniam ale po wykonaniu 3 ewolucji na samym początku grania nie mogę wykonać kolejnych, czy tylko każdy ma dostępne 3 ewolucję i więcej już...