Problem z konfiguracją gry. Zainstaluj grę ponownie.
Cześć,
Kupiłem FC24 w wersji cyfrowej. Pobrałem ze strony EA, gra się wogóle nie uruchamia wyskakuje komunikat "Problem z konfiguracją gry. Zainstaluj grę ponownie" usuwałem, instalowałem jeszcze raz. Otwierałem przez nowe konto Windows. Próbowałem uruchomić też jako administrator i innych metod opisanych w innych wątkach. NIC NIE DZIAŁA. Mam Windowsa 10 procesor AMD 3,6, kartę graficzną ASUS Radeon RX 5600 XT TUF Gaming EVO OC 6GB GDDR6, 16GB ramu więc winy na sprzęt nie możecie zwalić. Fifa 22 śmigała bez zarzutów podobnie jak inne gry na ustawionej wysokiej wydajności. Czytając wypowiedzi innych w podobnych problemach i poradach jakie otrzymali od supportu to zaczynam żałować że kupiłem tą grę. Miał ktoś podobny problem i jest w stanie pomóc?
Tak, udało mi się uporać z problemem. Po długich zmaganiach gdy żadne z porad udzielonych w tym wątku czy też innych, zrobiłem format całego komputera. Po instalacji gry poprzez EA zadziałała od razu bez problemu, aczkolwiek pierwsze uruchomienie trwało dłużej niż zwykle.
CM Edit - usunęłam niecenzuralne słowo, tak by post pozostał zgodny z zasadami naszego forum.