Forum Discussion

MrScary82's avatar
MrScary82
Newcomer
1 year ago
Solved

Problem z logowaniem do EA

Witam wszystkich,

Mam dziwny problem zalogowaniem się do FC24 Ultimate Team. Generalnie do grania w trybie online. 

Wszystko działało dopóki nie zresetowałem Xboxa do ustawień fabrycznych. Kiedy startuje z FC24 z góry dostaję wiadomość, że Dostęp do funkcji sieciowych... po zalogowaniu do konta xbox Otóż jestem zalogowany do swojego kontra tego samego z którego korzystałem przed restartem. Sprawdziłem także czy konta są powiązaneni są. Juz próbowałem jak mi się wydaję wszystkiego i nie mogę znaleźć rozwiązania. Dodam tylko że ten problem występuje tylko z tą grą. Wszystkie inne działają bez problemu. 

Pomożecie?

Pozdrawiam

Adam

7 Replies

• Cześć, na Xbox one w nowej fifie chciałem się zalogować do ultimate team, ale wyskakuje taki komunikat: „Dostęp do funkcji sieciowych będzie możliwy dopiero po zalogowaniu się do sieci Xbox i zalogowaniu na serwery ea” Xbox ma płynne połączenie z internetem. Chodzi o ea fc 24, probowalem sie wylogowywac. Dzieje sie tak po tym jak zrestartowalem konsole Xbox

• Cześć, na Xbox one w nowej fifie chciałem się zalogować do ultimate team, ale wyskakuje taki komunikat: „Dostęp do funkcji sieciowych będzie możliwy dopiero po zalogowaniu się do sieci Xbox i zalogowaniu na serwery ea” Xbox ma płynne połączenie z internetem, próbowałem przewodowo i bezprzewodowo, Xbox gold tez mam wykupiony, na stronie myaccount.ea moje konto jest powiązane z Xbox live więc nie wiem w czym jeszcze może być problem. Wszystko co się da już z dwa razy zresetowałem i włączałem na nowo. Z góry dzięki za pomoc

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Dzięki za wasze posty, które połączyłam w jednym wątku.

- zakładam, że wasze konta posiadają  aktywną subskrypcję Xbox online oraz, że nie jest to kwestia braku odpowiednich uprawnień - polecam, aby sprawdzić artykuł Wpływ ustawień kontroli rodzicielskiej na konta dzieci.

Dajcie znać czy ten sam problem występuje po połączeniu konsoli przez alternatywne połączenie internetowe (np. hotspot z telefonu komórkowego)?

• Cześć, na Xbox one w nowej fifie chciałem się zalogować do ultimate team, ale wyskakuje taki komunikat: „Dostęp do funkcji sieciowych będzie możliwy dopiero po zalogowaniu się do sieci Xbox i zalogowaniu na serwery ea” Xbox ma płynne połączenie z internetem, próbowałem przewodowo i bezprzewodowo, Xbox gold tez mam wykupiony, na stronie myaccount.ea moje konto jest powiązane z Xbox live więc nie wiem w czym jeszcze może być problem. Wszystko co się da już z dwa razy zresetowałem i włączałem na nowo. Z góry dzięki za pomoc

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Dziękujemy za Wasze zgłoszenia.   

Nasze zespoły analizują już ten problem i jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje - damy Wam znać. 

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 2 days ago
4,670 Posts