Forum Discussion
11 Replies
- EA_Kalina26 days ago
Community Manager
Hej SZYMAR7
Na początek zrób pełne odświeżenie. Wyłącz grę, wyłącz konsolę na około 3 minuty (nie tylko restart, tylko całkowite wyłączenie), potem uruchom ponownie i spróbuj wejść jeszcze raz. Dodatkowo wyloguj się i zaloguj ponownie do konta Xbox.
Druga rzecz to odświeżenie połączenia. Zrestartuj router i sprawdź, czy możesz na chwilę podłączyć konsolę kablem zamiast Wi-Fi - to często pomaga ustabilizować połączenie.
Przetestuj także grę z nowym aktywnym składem i daj znać czy po wykonaniu tych kroków widzisz zmiany.
Wykonanie nowego składu:
Przejdź do Web App lub Companion i utwórz zupełnie nowy skład. Nie edytuj już istniejącego, ale dodaj do listy składów nowy i ustaw jako aktywny. Usuń także dotychczasowe taktyki i dodaj 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników.
- Nie sprzedawaj zawodników z poprzedniego składu
- Do nowego składu nie przypisuj zawodników, którzy byli w poprzednim składzie ani kart specjalnych np. EVO
- EA_Kuba25 days ago
Community Manager
Hej SZYMAR7
Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem dzięki wskazówkom od EA_Kalina
- theszymox10 days agoSeasoned Newcomer
Witam,mam ten sam problem z ultimate team na xbox series s,próbowałem już wszystkiego. Wielka szkoda bo doszedłem do pierwszej ligi i chciałem pograć dalej ale niestety to niemożliwe od pół roku.
- EA_Kalina10 days ago
Community Manager
Hej theszymox
Czy udało Ci się przetestować działanie gry po stworzeniu nowego składu? Czy możesz także przetestować działanie UT po uruchomieniu FC 26 na innym koncie Xbox?
- EA_Kuba9 days ago
Community Manager
Hej theszymox
Daj nam znać, czy udało Ci się wykonać testy zaproponowane przez EA_Kalina.
- theszymox8 days agoSeasoned Newcomer
Cześć,kabel wi-fi jest u mnie nie dostępny i konsola nie widzi internetu. Jak mam zagrać nowym składem w UT skoro nie mogę się tam zalogować?
- EA_Kalina5 days ago
Community Manager
theszymox wrote:
Cześć,kabel wi-fi jest u mnie nie dostępny i konsola nie widzi internetu.
Czy mozesz doprecyzować:
- grasz po kablu, czy bezprzewodowo na Wi-Fi
- na jakiej platformie grasz
- jaki komunikat widzisz na konsoli
- czy w innych grach możesz grać online
- theszymox3 days agoSeasoned Newcomer
Wi fi,xbox series s,unable to connect brak dostępu do funkcji sieciowych tak jakby fc 24 wgl nie widziało połączenia a mam internet. Tak w innych tak
- EA_Kalina2 days ago
Community Manager
Dzięki za doprecyzowanie. Napisz czy mozesz wejść w ustawienia składu UT. W międzyczasie sprawdź połączenie kablem lub alternatywnie przez hotspot z telefonu.
Podeslij nam zdjęcie komunikatu błędu.
- theszymox2 days agoSeasoned Newcomer
Utracono połączenie.Sprawdź stan swojej sieci. Dopóki połączenie z serwerami ES nie zostanie wznowione,nie będziesz mieć dostępu do funkcji sieciowych Fc. Aby dowiedzieć się więcej sprawdź ea.com/unable-to-connect. Przez hotspot tez sie nie da.