Forum Discussion

Matush26's avatar
2 years ago
Solved

Problem z przypisaniem menadzera

Nie mogę uruchomić meczu rivals jest napisane ,,musisz przypisac menadżera w prawym dolnym rogu ekranu" mimo tego że jest przypisany

• Cześć wszystkim,

Chciałam Was poinformować, że ten problem powinien zostać naprawiony. Uruchomcie ponownie grę i dajcie nam znać w komentarzach, czy wszystko działa poprawnie.

16 Replies

• Data:11.02.24r. 

Menadżer Nenad Bjelica

Nick Superdario93

Platforma PS5

Godzina 17:20

• U mnie to samo, dowolny trener, utworzony nowy skład - nie mogę wejść w FC i dokończyć ligi weekendowej :D

Serio EA nie zawiesiło zbyt wysoko poprzeczki w EA FC 24 co do moich oczekiwań, nie spodziewałem się cudów patrząc na masę problemów, ale zaskoczyli mnie do tego stopnia, że zamiast poczucia żenady i złości zaczyna mnie to nawet lekko bawić :D

edit: zmiany na złotego rzadkiego trenera nie działały, ale okazało się, że z jakimś brązowym zwykłym trenerem mogę wejść do meczu

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Dzięki za wszystkie wasze posty. Nasze zespoły analizują już ten problem i jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje - damy Wam znać. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Cześć wszystkim,

Chciałam Was poinformować, że ten problem powinien zostać naprawiony. Uruchomcie ponownie grę i dajcie nam znać w komentarzach, czy wszystko działa poprawnie.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,618 PostsLatest Activity: 7 hours ago