Forum Discussion
30 Replies
- @xLisu7x To ogolnie jest jakis zart i nie porozumienie z ta gra, naprawde zalosne...
@EA_Kuba odpowiesz? kupiłem gre ponad miesiąc temu i 0 konkretnej pomocy
- EA_Pulsar2 years ago
Community Manager
Poniżej znajdziecie kilka dodatkowych kroków, które mogą pomóc jeśli gra nie uruchamia się na waszym PC.
- Wykasuj folder EA SPORTS FC 24 z dokumentów, a kiedy pojawi się nowy po próbie uruchomienia, kliknij jego właściwości i odznacz, Tylko do odczytu.
- Zamknij lub tymczasowo odinstaluj aplikacji, które mogą wpływać na działanie gry: programy do emulacji, programy z interfejsem, programy do optymalizacji, zmiany ustawień LED itp.
- Wyłącz funkcję Shadowplay w aplikacji GeForceexperience
- Odłącz wszystkie urządzenia USB i bluetooth od komputera, poza klawiaturą i myszką.
- Tymczasowo wyłącz funkcji Control flow guard na komputerze
Wszystko co zalecone w tym poście zrobiłem jak i w poprzednich radach, dalej gra się nie uruchamia, wyskakuje małe białe okienko fc 24, następnie czarny ekran który wyłącza się po paru sekundach
- @EA_Pulsar nic z tego nie pomogło
Ta gra jest niesamowita dzisiaj w nocy gra mi sie odpalila normalnie gdy stwierdzilem ze sprobuje ja wlaczyc, udalo sie. posiedzialem troche popatrzylem jakie zmiany itd wszedlem do ut po czym poszedlem do sklepu kupilem 2 paczki i wrocilem do skladu zeby dodac zawodnikow do skladu po czym karty z paczek nie byly widoczne w klubie zadna z nich, wiec wyszedlem z ut po czym wszedlem jeszcze raz, no i tu sie zaczelo, Ut sie po prostu zacial ladowalo mnie do niego z 5 min po czym stwierdzilem ze zamkne gre, i to byl ostatni raz jak zobaczylem te gre bo do teraz znowu jest to samo. TO JEST JAKIS ZART Z TA GRA PRZEPRASZAM? WY PISZECIE O JAKIS AKTUALIZACJACH STEROWNIKOW KART GRAFICZNYCH A SIE OKAZALO ZE TA GRA U MNIE SIE ODPALILA NA STARYCH STEROWNIKACH DO KARTY GRAFICZNEJ, ZENADA TA GRA ZA POL ROKU MOZE UDA IM SIE LASKAWIE COS Z TYM ZROBIC PO PO CO JAK PEWNI 90 PROC LUDZI MOZE GRAC NORMANIE, * JUZ MNIE STRZELA OD TEJ GRY ZROBCIE COS Z TYM DO CHOLERY ZARTTYYYYYYYYYYY
Akutalizacja BIOS tez w niczym nie pomogła
półtorej miesiąca minęło, dalej 0 pomocy 🙂
Podobnie jak reszta chce się uruchomić, pojawia się okienko gry, po czym wyłącza i przechodzi do EA app. Z tą różnicą że wczoraj po zainstalowaniu ciupałem aż miło. Dziś nie wiadomo o co chodzi.
About FC 24
Recent Discussions
- 11 days ago