Forum Discussion

30 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Poniżej znajdziecie kilka dodatkowych kroków, które mogą pomóc jeśli gra nie uruchamia się na waszym PC. 

• Wykasuj folder EA SPORTS FC 24 z dokumentów, a kiedy pojawi się nowy po próbie uruchomienia, kliknij jego właściwości i odznacz, Tylko do odczytu.
    • Zamknij lub tymczasowo odinstaluj aplikacji, które mogą wpływać na działanie gry: programy do emulacji, programy z interfejsem, programy do optymalizacji, zmiany ustawień LED itp.
    • Wyłącz funkcję Shadowplay  w aplikacji GeForceexperience
    • Odłącz wszystkie urządzenia USB i bluetooth od komputera, poza klawiaturą i myszką.
    • Tymczasowo wyłącz funkcji Control flow guard na komputerze
  • Wszystko co zalecone w tym poście zrobiłem jak i w poprzednich radach, dalej gra się nie uruchamia, wyskakuje małe białe okienko fc 24, następnie czarny ekran który wyłącza się po paru sekundach

• xLisu7x's avatar
    xLisu7x
    2 years ago

Ta gra jest niesamowita dzisiaj w nocy gra mi sie odpalila normalnie gdy stwierdzilem ze sprobuje ja wlaczyc, udalo sie. posiedzialem troche popatrzylem jakie zmiany itd wszedlem do ut po czym poszedlem do sklepu kupilem 2 paczki i wrocilem do skladu zeby dodac zawodnikow do skladu po czym karty z paczek nie byly widoczne w klubie zadna z nich, wiec wyszedlem z ut po czym wszedlem jeszcze raz, no i tu sie zaczelo, Ut sie po prostu zacial ladowalo mnie do niego z 5 min po czym stwierdzilem ze zamkne gre, i to byl ostatni raz jak zobaczylem te gre bo do teraz znowu jest to samo. TO JEST JAKIS ZART Z TA GRA PRZEPRASZAM? WY PISZECIE O JAKIS AKTUALIZACJACH STEROWNIKOW KART GRAFICZNYCH A SIE OKAZALO ZE TA GRA U MNIE SIE ODPALILA NA STARYCH STEROWNIKACH DO KARTY GRAFICZNEJ, ZENADA TA GRA ZA POL ROKU MOZE UDA IM SIE LASKAWIE COS Z TYM ZROBIC PO PO CO JAK PEWNI 90 PROC LUDZI MOZE GRAC NORMANIE, * JUZ MNIE STRZELA OD TEJ GRY ZROBCIE COS Z TYM DO CHOLERY ZARTTYYYYYYYYYYY

• Podobnie jak reszta chce się uruchomić, pojawia się okienko gry, po czym wyłącza i przechodzi do EA app. Z tą różnicą że wczoraj po zainstalowaniu ciupałem aż miło. Dziś nie wiadomo o co chodzi.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,658 PostsLatest Activity: 3 days ago