Forum Discussion

Matpel1996's avatar
2 years ago

Problem z ustawieniami

Witam. Problem polega na tym, że ustawienia nie przekładają się na rozgrywkę. To co zmieniam w ustawieniach, nie działa w grze. Następnym problemem jest to, że w ustawieniach głównych nie zapisują mi się zadane przeze mnie wybory. Myślę że nie muszę dodawać iż ten pierwszy problem uniemożliwia normalną rozgrywkę. Stosowałem już niejednokrotnie resetowanie ustawień osobistych i dokonywałem ponownej instalacji FC 24. Nic się nie zmieniło. Wiem że ten problem jest konkretnie na moim koncie, ponieważ na koncie znajomego wszystko działa jak należy. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu

Produkt: FC 24

Plantforma: Xbox One

5 Replies

• Matpel1996's avatar
    Matpel1996
    2 years ago
    @Davidich21 Siema. U mnie zawodnicy, którym ustawiam wytyczne, nie reagują na nie i niezaleznie od nich zachowują się zawsze tak samo, jakby byli na ustawieniach domyślnych. Gdy zmieniam plan gry np. na ofensywny lub bardziej ofensywy to również niejednokrotnie, zawodnicy nie reagują na zmiany. Z pewnością, jak przypuszczam również u Ciebie (przeczytałem przesłany przez Ciebie post), musi to być problem z kontem, ponieważ u znajomego i na moim drugim koncie, wszystko jest jak najbardziej w porządku
  • Davidich21's avatar
    Davidich21
    2 years ago

@Matpel1996    Jestem też bardziej niż pewien, że mam problem z kontem. Te problemy zaczęły się od listopada, ale nadal nie zostały rozwiązane. Przestałem grać w tę grę, ale wciąż czytam nowe posty na forum. Ciekawe, co przyczyniło się do tego, z czym się spotkałem.

• Matpel1996's avatar
    Matpel1996
    2 years ago

Też u mnie się to objawia od dłuższego czasu. Niestety, jak przypuszczam, nie ma tutaj wystarczająco kompetentnych osób, które doradziłyby coś więcej niż reset ustawień osobistych. Oczywiście nic to nie daje. Powodem może być słabe podejście do produktu, widać to wielu elementach gry, ale jak kasa się zgadza... Po co mają się zajmować pojedyńczymi przypadkami skoro większość milczy. Gdyby im zależało na rozwiązywaniu problem technicznych to by był przynajmniej czat dostępny w tej kategorii, a nie forum, na którym można uzyskać odpowiedzi, które nic nie wnoszą 

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 2 days ago