Forum Discussion

xmicheqx10's avatar
1 year ago
Solved

Problem z włączeniem EAFC 24

Mam problem z eafc24 na xbox one mianowicie gra nie chce mi sie włączyć tzn. próbuję uruchomić ją a następnie zastaje mnie początkowy ekran ładowania i tak ładuje sie w nieskończoność. Próbowałem wielokrotnie restartować konsole i samą gre ale to nic nie dało a było tylko gorzej bo po próbie wyłączenia i ponownego włączenia gry nie chciała ona nawet sie włączyć. Dodam że to nie jest wina mojego internetu ani samej konsoli bądź płyty.

8 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @xmicheqx10 

Czy przez określenie " Próbowałem wielokrotnie restartować konsole i samą gre" masz na myśli:

- wyłączenie konsoli i odłaczenie jej od zasilania na 3 min. lub przywrócenie ustawień fabrycznych

- odinstalowanie gry i zainstalowanie jej ponownie lub samo usunięcie uszkodzonych plików gry

• Cześć, mam problem z fc24 . Przy włączeniu na Xbox one nie może się zalogować do menu głównego. Odinstalowałem grę lecz to nie pomogło. Jak to naprawić aby grać ? 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Przeloguj swoje konto Microsoft a w razie dalszych problemów sprawdź czy możesz odpalić FC™ 24 z poziomu innego konta Xbox.

Upewnij się także, że oprogramowanie Twojej konsoli jest w pełni aktualne oraz zrestartuj router by odświeżyć połączenie internetowe.

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 14 days ago
4,670 Posts