Forum Discussion
Ea fc 24 zacina mi sie w czasami w lobby i strasznie zacina mi sie podczas grania/ meczu a gdy jest jakis staly fragment to juz jest masakra po wykonaniu ruchu drazkiem np w lewo czekam kilka sekund az tuch sie wykona i i tak nie zawsze sie wykonuje.Robilem reinstal gry i nie pomoglo ustawienia tez zmienialem a stalo sie to w sobote od zmiany rozdzieloczsci na gorsza i pozniej znow na ta sama
- 2 years ago
Problem ze stabilnością gry w trakcie rzutów rożnych, karnych oraz wolnych. jakieś 3/4 sekundy po wykonaniu stałego fragmentu gry, są bardzo duże lagi a później wszystko wraca do "normy"
i5-9600k 16gb ramu 2666 gtx 1660 dysk m2- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Połączyłem Wasze wątki z racji tego, że zdają się opisywać ten sam problem.
Powiedz nam proszę na jakiej platformie grasz.
- Konradowcarz3212 years agoNewcomer
Mam podobne problemy platforma PC
- rafi111995x2 years agoSeasoned Newcomer@Awix1235 Cześć Też mam ten sam problem... Platforma pc
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Kilku osobom uczestniczącym w innym wątku, pomogły zmiany ustawień gry, według wskazówek @Leone1920. Zajrzyjcie do jego wpisu w części ==EDYCJA KOMENTARZA===
- 2 years ago
To rozwiązanie zadziałało na jeden dzień. Gra chodziła płynnie na najwyższych ustawieniach grafiki. Na następny dzień po włączeniu gry wróciło do lagowania pomimo, że nic nie zmieniałem w ustawieniach. Dałem napraw grę w aplikacji EA i znowu zaczęło chodzić płynnie na najwyższych ustawieniach. Ate tylko przez jeden dzień. Później znów lagi. Komputer i7 12 generacji. RTX 3050. 16 GB ramu. Dysk SSD. Nawet przy zmianie na najniższe ustawienia graficzne ta gra się zacina przy animacjach i przerywnikach meczu i zaraz po wznowieniu meczu.
About FC 24
Recent Discussions
- 13 days ago