Forum Discussion
- 2 years ago
@EA_Kuba ja mam taki problem na PC, prawdopodobnie kolega też, ale widziałem też zgłoszenia ludzi z PS5. Na początku gdy gra wystartowała nie były widoczne takie problemy, jednak od ponad tygodnia to ja w ogóle w to nie gram ze względu że przez te wszystkie potężne lagi przy stałych fragmentach, czy mikrolagi w trakcie rozgrywki no to niestety ale ten produkt jest niegrywalny.
Dodatkowo utworzyłem temat w którym opisałem dokładniej problem, podałem specyfikację sprzętu, dodałem nagranie video do tego a nie uzyskałem żadnej odpowiedzi, gdzie tematy z niepełnymi informacjami otrzymują feedback od supportu..... https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/Problem-ze-stabilnoscia-spadkiem-fps/m-p/13060992#M3733
- 2 years ago
Dosłownie mam ten sam problem gra przez tydzień świetnie śmigała wczoraj jak zacząłem grać same lagi podczas stałych fragmentów gry lub podczas wykonywania cieszynek próbowałem różnych ustawień ale żadne nie działają niestety, mam nadzieje że uda się na to coś zaradzić. Bo nie ukrywam przyjemnie się grało oprócz tego błędu.
- 2 years ago
Gram na pc przez aplikacje ea wczesniej zmienilem rozdzielczosc na gorsza i na chwile pomoglo lecz znow gra mi sie zacina nawet na najgorszych ustawieniach rozdzielczosci
- 2 years ago@EA_Kuba @EA_Kalina To jeszcze raz ponawiam pytanie bo nikt mi wcześniej nie odpowiedział w innym wątku. Czy wiadomo kiedy pojawi się łatka która naprawia stabilność gry na PC. Zacięcia grafiki przy animacjach stałych fragmentów gry i zaraz po takim przerywniku sprawia że w tą edycje nie da się grać. Jest miesiąc po premierze gry i dalej nic się nie poprawiło.
About FC 24
Recent Discussions
- 14 days ago