Forum Discussion
12 Replies
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @knapczyk22
Jedyną możliwością przeniesienia punktów jest automatyczne przeniesienie z jednej edycji gry na drugą. Będzie to miało miejsce tylko jeden raz, przy pierwszym uruchamianiu gry EA Sports FC 24.
1. Uruchom grę FIFA 23 i przejdź do FUT, by upewnić się, że punkty pojawiły się na Twoim koncie.
2. Następnie uruchom EA Sports FC 24 i przejdź do Ultimate Team.
Jeśli w tym momencie nie pojawi się komunikat odnośnie przeniesienia, znaczy to że nie zostały spełnione odpowiednie warunki.
https://help.ea.com/pl/help/ea-sports-fc/transfer-and-convert-fc-points/
- @EA_Kuba właśnie problem jest taki że kupiłem wczoraj FIFA points przez omyłkę na Fifę 23 na stronie Microsoft i teraz Chcialem je przenieść na EA fc 24
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Skontaktuj się z nami bezpośrednio, aby sprawdzić czy istnieje możliwość przeniesienia punktów.
Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Oznaczę odpowiedź @EA_Kalina jako rozwiązanie.
Proszę o pomoc w przeniesieniu fc poitns z jedngo konta na drugie
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Jeśli grasz w EA FC 24 na platformie PC - skontaktuj się z nami poprzez czat.
Niestety, przez pomyłkę kupiłem FIFA points na Fifę 23.... niestety ale na FC24 nie chce przenieść. Logowałem się na konto starej Fify i fakt doładowanie poszło na starą Fifę. Usuwałem stara i nowa Fifę...na nowej nic nie wyskakuje. ☹️ czyżby przepadły mi pointsy? Proszę pomóżcie mi...
Wszystko oczywiście jest na konsoli PS5
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
@rutenson85 w tym wypadku również doradzam kontakt z naszym czatem, by sprawdzić jakie są możliwości.
Witam, ja tak samo jak koleżanki/koledzy powyżej przez niedopatrzenie popełniłem błąd i kupiłem fp do fut 23 zamiast do fc 24 ☹️
Wczoraj wieczorem założyłem sprawę i status jest: Trwające. Raczej sprawa przeniesienia fp jest w takich przypadkach rozwiązywalna,
czy muszę się pogodzić z tym, że nie przeniosą mi tych fp do fc 24 ? :D pozdrawiam
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
@Radonin mam nadzieję, że uda się przenieść punkty z FIFA 23 do FC™ 24, a jeśli zależy Ci na czasie polecam porozmawiać o tym bezpośrednio na czacie.
About FC 24
Recent Discussions
- 2 days ago
- 5 days ago
- 14 days ago
- 17 days ago