Forum Discussion

bestteam_24's avatar
2 years ago

Ps5 gra chodzi wolno mimo niskiego pingu

Witam,mam problem na playstation 5 z grą fc 24 ale w fifie 23 też miałem dopiero na koniec Fify zaczęła lepiej chodzić myślałem że problem leży u dostawcy internetu więc go zmieniłem płacę dwa razy tyle za internet a problem pozostaje dalej... 

Mam konsole podpięta po kablu porty odblokowane i internet DSL po kablu 500 mb dowland i ulopad 110. Chociaż na teście w konsoli pokazuje mi dużo mniej ulopad bo czasem tylko 15.mb gram przez tv lg webos 52 cali. Gra zachowuje się dziwnie szczególnie fut czampisos tak jak bym grał w fife 22 na konsoli ps4 czyli :zacina się reakcje są wolne zawodnicy nie wykonują tego co robię na padzie. Ping mam mały bo 9.12.10.4.6 ale nie jest to tak jak widzę u innych graczy na stronie im zawodnicy chodzą jak maszynki np dembele i też go mam w drużynie ale jego reakcja zresztą jak i całej drużyny jest dużo wolniejsza. W Division Rivals Jest trochę lepiej ale też nie tak jak ma być żeby czerpać radość z gry... 

Dopiero w skład Beatles jest dobrze gra chodzi tak jak trzeba podania na dobieg działają zawodnicy robią zwody i piłka nie odlatuje im na trzy metry przy zwodzie itp.. 

Nie wiem gdzie leży problem proszę o pomoc jeśli się da pomóc bo nie wiem gdzie leży problem...? 

12 Replies

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,658 PostsLatest Activity: 6 days ago