Forum Discussion
40 Replies
- EA_Kuba1 year ago
Community Manager
Hej @Greg2327
Dzięki za Twoje pytanie.
Tak jak wspomniałem w moim poprzednim poście - jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje - dam znać.
- Greg23271 year agoSeasoned Veteran
@EA_KubaJuż prakycznie gra się kończy, niedługo pojawi się za darmo w xbox game pass. Więc wybacz, ale informację że proszę czekać dam znać to takie zbywanie klienata. Zapłaciliśmy za grę, dodatkowo inne kosszy monitory zmiana internetu, konsole, pc co tak naprawdę nic nie dało, żadnej poprawy. Taki przykład Jakbyś się czuł, że zgłaszasz awarie internetu, a konultant przez kilka mięsięcy by odpisywał, albo odpowiadał że pracujmemy nad rozwiązaniem problemu. Nie oczekuję już nawet odpowiedzi bo to nie ma sensu. Tak czy inaczej nie do zobaczenia w fc25. Trzeba w końcu zacząć walczyć z nałogiem.
- Davidich211 year agoNew AdventurerOd dłuższego czasu nie gram w to i pogodziłem się. Szkoda tylko, że wydałem pieniądze na grę, w którą udało mi się grać przez dwa miesiące. Szkoda też, że poświęciłem czas na nagranie i opisanie wszystkich tych odcinków. Wszystkie gry działają dobrze, fifa 23 działa świetnie. Problemy występują tylko w jednej grze i radzą mi sprawdzić moje połączenie internetowe. Ale kiedy widzą, że mój wynik wynosi 99/100, po prostu przestają odpowiadać.
Ea_Kuba coś się dzieje w tym temacie? Minęło parę miesięcy i dalej niema żadnej odpowiedzi? U mnie sytuacja dalej bez zmian, testowany nowy telewizor ale zawodnicy dalej nie potrafią biegać
Czyli kolejny raz zamiecione pod dywan i udawanie, że niema problemu?
Dlaczego temat jest dalej olewany? Odpowiadacie na każdy post a tutaj jest cisza, na anglojęzycznym forum jest to samo z tym problemem.
Halo EA, żyjecie? Nikt z administracji nic nie napisze?
- Greg23271 year agoSeasoned Veteran@9bagins Pomarzyć można. Gdyby nie te dziwne opóźnienia reakcji w niektórych meczach, albo zmiana zachowania graczy o 180 stopni w drugiej połowie, to by była super gierka. Uzależnienie sprawia że brniemy z tym dalej, może w końcu coś się poprawi.
kolejny tydzień bez odpowiedzi. Brawo EA, najlepsze forum!
- Greg23271 year agoSeasoned Veteran@9bagins Teraz zobacz grając w fc25, żeby dostać się do ligi weekendowej musisz wygrać 3/5 spotkań. Przy takim opóźnieniu jak u mnie to już graniczy z cudem. Niech nad serwerami lepiej popracują.