Forum Discussion

Arabokebab's avatar
2 years ago
Solved

Pytanie o przejście z origin ea play pro na pełną wersje kupioną na steam

Dzień dobry,

Aktualnie gram w ea fc 24 na pc dzięki subskrypcji ea play pro, ale po zakończeniu miesięcznej subskrypcji chciałbym kupić pełną wersje na steam. W związku z tym, jako osoba grająca w ultimate team i posiadająca już dobrze wyposażony klub po tygodniu grania, chcę się dowiedzieć czy będę miał dostęp do mojego klubu założonego przez ea play pro jeśli włączę grę przez steam? Konto ea jest połączone z kontem steam. 

Pozdrawiam 

• Hej @Arabokebab 

Po zakończeniu subscrypcji EA Play Pro, gry które były aktywowane w ramach abonamentu stają się niedostęne na Twoim koncie, aż do czasu aktywacji EA Play ponownie lub poprzez aktywację odzielnie zakupionej gry w wersji na PC (np. poprzez EA app, Steam, wersja pudełkowa). Wówczas możesz kontynuować swój postęp zdobyty w ramach gry z EA Play.

Kliknij ten odsyłacz jeśłi chcesz wiedzieć Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ 

4 Replies

• Dodam w sumie, że na koncie steam grałem w ea fc 24 przez ea play 10 godzin i miałem wtedy inny klub w ea fc 24. Konto steam było wtedy połączone z innym kontem ea. Najlepiej to skontaktował bym się z samym ea, jest taka możliwość? Może być w języku angielskim. Wszedłem w jakiś live chat, ale trzeba tam wypełnić jakiś formularz i przy wyborze platformy nie mogę w nic kliknąć przez co nie mogę chyba wysłać tego formularza.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Arabokebab 

Po zakończeniu subscrypcji EA Play Pro, gry które były aktywowane w ramach abonamentu stają się niedostęne na Twoim koncie, aż do czasu aktywacji EA Play ponownie lub poprzez aktywację odzielnie zakupionej gry w wersji na PC (np. poprzez EA app, Steam, wersja pudełkowa). Wówczas możesz kontynuować swój postęp zdobyty w ramach gry z EA Play.

Kliknij ten odsyłacz jeśłi chcesz wiedzieć Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ 

• @EA_Kalina Dziękuje za odpowiedź, dopytam jeszcze czy mogę lub czy wręcz powinienem usunąć aktualną wersje z ea app przed pobraniem jej na steam? 

• Avalayya's avatar
    Avalayya
    Hero+
    2 years ago
    @Arabokebab Podczas instalowania możesz wskazać ścieżkę do pobranej gry. Prawdopodobnie będzie weryfikacja i jeśli coś będzie brakować to pliki się pobiorą.

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 9 days ago
4,670 Posts