Forum Discussion

Re: CENY ZAWODNIKÓW

To nie błąd zawodnicy tanieją, jest ich coraz więcej, a gdybyś jakiś cudem teraz sprzedał za 2 mln zawodnika X który kosztuje 250 tys średnia cena to mógłbyś się pewnie spotkać z jakimiś konsekwencjami. Trzeba zaakceptować stratę. Każdy ma zawodników którzy kiedyś byli coś warci a teraz tyle co nic.

2 Replies

• Radzio_Piotrus's avatar
    Radzio_Piotrus
    New Scout
    2 years ago

pierdoły opowiadasz, EA bawi sie cenami jak jej to tylko pasuje , Balde w wersji przyszłe gwiazdy to słaba karta obecnie? ja ja kupiłem za 700000 a teraz maks cena to 550000.

Zero praw rynku w których decyduje podaż i popyt , odgórne sterowanie jak w rezimach autorytarnych .  EA to firma, która kompletnie nie szanuje swoich klientów. 

Obecnie FC24 to gra typu pay to win , nie płacisz regularnie to nie wygrywasz .....

• SirCarbonara's avatar
    SirCarbonara
    Rising Veteran
    2 years ago
    @Radzio_Piotrus Wiesz ilu nowych zawodników równie dobrych, grających na tej samej pozycji, pojawiło się w grze od promo Przyszłe gwiazdy?
    Ja nie zliczę ilu mam w klubie zawodników którzy nie kosztują już połowę tego co zapłaciłem. Czasem rzeczywiście widełki cenowe ustalone przez EA są bezsensu wtedy albo nikt nie sprzedaje albo nikt nie kupuje i to jest jakoś tam zmieniane (choć z Berbetovem trwało to wieki).
    To, że EA to firma która nie szanuje swoich klientów to się w 100% zgadza. Na forach które czytam są niezliczone wątki w których ludzie o coś pytają i nie zjawiła się tam żadna osoba z EA żeby udzielić jakiejkolwiek odpowiedzi. Firma która nie bierze pod uwagę feedbacku swoich klientów (gameplay, introductions, pirotechnika za bramką etc) to firma której ja nie rokuje powodzenia. Coraz więcej osób przestaje w to grać.
    Ja obecnie nie płacę nic, bo dla mnie wydawanie pieniędzy musi sie wiazac z zadowoleniem, zabawą, satysfakcją. Chwilowo czuję się bardzo rozczarowany faktem, że jest kwiecień a Gameplay nadal tak wygląda jak wygląda.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,658 PostsLatest Activity: 7 days ago