Forum Discussion

Re: Mój kontroler nie działa w grze EA FC 24

Użyłem emulatora i gra działa jakby go w ogóle nie było

7 Replies

• Mój problem dalej istnieje, pad przez 2 miesiące działał przewodowo a bezprzewodowo nic się nie zmieniło. Po podłączeniu kontrolera od Xbox one którego nie posiadam na własność on działał a mój kontroler Ipega-9156 po podłączeniu do laptopa zaczął się ładować zamiast łączyć z komputerem.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Rozumiem @kuba193485 

Czy do Twojego kontrolera dostępne są jakieś sterowniki/dodatkowe oprogramowanie? 

• W instrukcji pisze, że sterowniki instalują się automatycznie i nie posiada żadnego dodatkowego oprogramowania. Po zostawieniu kontrolera do ładowania przez dzień przy podłączeniu do komputera działa jak wcześniej lecz nadal występuje problem bezprzewodowy

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @kuba193485 

Dla pewności - kontroler działa teraz poprawnie kiedy podłączysz go do komputera poprzez kabel?

Opisany przez Ciebie problem pojawia się kiedy grasz bezprzewodowo? 

• Witam posiadam kontroler xbox moga xp5-x plus i nie działa, gra wariuje, nie idzie po menu sterować, czy ten kontroler jest kompatybilny? Jesli nie to jaki mam kupić do gry ea sports 24 ? Gra zainstalowana na platformie EA oraz próbowałem przez Steam i dalej to samo.

• Tak pad jest połączony przez kabel i wszystko działa dobrze a bezprzewodowo pojawiają się opisane problemy

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,660 PostsLatest Activity: 6 months ago