Forum Discussion

Re: Problem z sterowaniem

Ja mam to samo pomóżcie ! Gra nie wiesza ale przez jakiś czas nie można zmienić zawodnika który biegnie do przodu .

11 Replies

• podpinam sie mam tak od premiery gry w meczach offline normalnie dziala a gdy odpalam mecz online to jest masakra moj bramkarz sam wybiega z bramki  albo moi zawodnicy sie nie ruszaja

• no co jakis czas typu biegne z akcja i nagle moj zawodnik biegnie caly czas mimo ze np zrobilem sztuczke , albo gdy sie zmienie w obronce to nagle sam on biegnie gdzie chce przez co trace bramke lub bramkarz sam z siebie wybiega z bramki mimo ze nic nie zrobilem  w skrocie nie da sie grac normalnie meczu mam tak od premiery i ci idioci z supportu pisza mi ze zostalo to zgloszone i to naprawia .

• Mam tak samo . Może coś w ustawieniach trzeba zrobić .

• probowalem doslownie wszystkiego i nic nie pomaga w poprzedniej fifie czyscilem pamiec podreczna w ea app i to mi pomagalo jednak w tej juz nie pomaga

• Mogliby się wypowiedzieć administratorzy mi gra po paru meczach na przykład spowalnia i jest opóźniona reakcja zawodników .

• nie wypowiedza sie moj post lezy 3 tygodnie bez odpowiedzi jedynie zglaszaja sie kolejne osoby z podobnym problemem a brak pomocy z ich strony oni sami nie wiedza jak to naprawic

• Mokry128's avatar
    Mokry128
    1 year ago

Podpinam sie pod pytanie mam to samo gra kosztuje 320 zloty i cos takiego nie powinnobmiec miejsca, mam bdb podzespoly

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 8 days ago
4,670 Posts