Forum Discussion
5 Replies
Gram na PC, gra od początku zakupu sprawia takie problemy, sprawdziłem spójność plików usunąłem grę i zainstalowałem ją ponownie + na początku kupiłem ją na steam-ie i kupiłem ją na epic games. Ten sam problem pojawia się nadal.
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @AdamosYTPRO
Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy.
Tak, problem nadal nie został rozwiązany.
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @AdamosYTPRO
Daj nam znać czy błąd nadal występuje i jeśli tak prześlij nam prosze plik DxDiag zgodnie z tym o czym wspomniał @EA_Pulsar
- BenedictoXC2 years agoSeasoned Rookie
U mnie to samo, od dwóch tygodni mam ten sam problem, wcześniej nie było żadnych problemów, z innymi grami również nie ma problemów, tylko na FC 24 w trybie ultimate co parę meczy wywala grę do pulpitu. Nie sądze żeby to była wina komputera, próbowałem już usówać profil, reinstalowałem grę od nowa, problem nie ustępuje. Cztery miesiące było wszystko w porządku, teraz losowo , nawet w trakcie meczu ekran robi się czarny i wywala z gry. Sterowniki karty graficznej najnowsze, czysta instalacja - RTX 4060 ge force dual, pamięć RAM 16 GB, procesor i5, temperatura na płycie i karcie w normie, nie mam pomysłu co jeszcze można zrobić żeby gra się nie wyłączała.
About FC 24
Recent Discussions
- 14 days ago