Forum Discussion

kobe93PL's avatar
2 years ago
Solved

Rekombinację do rozgrywki weekendowej

Witam. zniknął mój bilans zwycięstw i porażek w eliminacjach do fut champions do których udało mi się zakwalifikować. czy to oznacza, że muszę zaczynać wszystko od nowa, dlaczego do tego doszło, pozdrawiam.

• Niestety, ale trafiłeś na zakończenie sezonu przez co niezakończone kwalifikacje zostały zresetowane.

Obawiam się że musisz rozegrać te kilka meczy od początku. 

3 Replies

• Kowalitri's avatar
    Kowalitri
    Seasoned Adventurer
    2 years ago

Po prostu ręce już mi opadają !!! Czy ktoś do cholery może mi wyjaśnić jakim cudem wyzerowanie mi pkt eliminacji mistrzostw ?!!! Wczoraj zagrałem 4 mecze eliminacji , rezultat 3 zwycięstwa i 1 porażka czyli już prawie awans zrobiony więc jakie jest moje zdziwienie gdy właśnie przed chwilą wchodzę na eliminacje by dopełnić formalności i zagrać mecz po czym widok jaki mi się ukazał załamał mnie już totalnie . Zamiast 13 pkt i 6 męczy do dogrania widzę 0 pkt i 10 męczy do zrobienia . Twórcy o co tu do cholery chodzi ?! Jak można komuś wyzerować licznik skoro poświęca ktoś czas którego i tak wiele nie ma . Czuję się totalnie oszukany i coraz bardziej zniechęcony gra EA Fc 24 która zaczynam uważać za najgorsza odsłonę w którą gram a gram w tą grę od naprawdę bardzo dawna

• Niestety, ale trafiłeś na zakończenie sezonu przez co niezakończone kwalifikacje zostały zresetowane.

Obawiam się że musisz rozegrać te kilka meczy od początku. 

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 1 day ago
4,671 Posts