Forum Discussion
56 Replies
rozgrywanie meczów jest chwilowo niemożliwe
A tak z ciekawości, w jaki sposób pisałeś z supportem?
w sensie, jakim cudem udało Ci się kogokolwiek skłonić, żeby Ci ktokolwiek odpowiedział?
Jakkolwiek szacun, że Ci się udało!o kurde mam ją na ławce, wielkie dzięki <3
Od wczorajszego wieczora nie mogę zagrać Rivals ani squad battles. Jedyne co mi wyszukuje to Draft dla jednego gracza @EA_Kuba @EA_Aidan ? Z tego co widziałem nie ma żadnych problemów z serwerami. Do tego zalogowałem się na koncie na innym komputerze i innym internecie i problem jest cały czas ten sam. Proszę o pomoc i pytanie cczy miał ktoś podobnie i czy problem rozwiązał?
ten sam bład od wczoraj takze
- EA_Pulsar3 years ago
Community Manager
Hej @NecroXPhoenix
Spróbuj całkowicie usunąć Adę Hegerberg ze swojego składu? Nie umieszczaj jej w początkowej jedenastce ani na ławce rezerwowych.
Następnie sprawdź czy uda Ci się połączyć po zmianie składu.Nasz zespół bada już tą kwestię https://trello.com/c/SG5bHJu7
Od dwóch dni nie działa UT na FC24
Co jest grane kupiłem w preorderze a grać nie mogę
- @skiperinhoo Mam tak samo
Witam, od około 2-3 dni nie mogę rozpocząć meczu w trybach online EA FC 24. Po rozpoczęciu szukania rywala wyskakuje mi komunikat:
"Rozgrywanie meczów jest chwilowo niedostępne. Przepraszamy za niedogodności. Wkrótce przywrócimy normalne funkcjonowanie trybu. Spróbuj ponownie później"O co chodzi i kiedy będę mógł grać?
- @vviadroenjoyer mam ten sam roblem od wczoraj