Forum Discussion

PietrzaDDZ's avatar
PietrzaDDZ
Rising Novice
3 years ago
Solved

"Rozgrywanie meczów jest chwilowo niemożliwe..."

Witam, posiadam problem a mianowicie nie moge zagrac zadnego meczu. Co może byc przyczyna?

Pozdrawiam

• Udało mi się wydobyć na forum zagranicznym rozwiązanie problemu: u mnie to karta Hegeberg, która była na ławce to powodowała XD więc jak macie ją w składzie albo na ławce to usuńcie

56 Replies

• od wczoraj cały czas się to wyświetla. zróbcie coś z tym * bo nawet dywizji nie mozna wbic i przestańcie * ludzi na pieniądze bo śmieszne to jest ze dajesz 240 za gre która nawet nie działa

• Od kilku dni w ultimate team gdy chcę zagrać mecz pokazuje mi się komunikat: "Rozgrywanie meczów jest chwilowo niedostępne"

• Koteq81's avatar
    Koteq81
    3 years ago

sprawdz czy nie masz zawodniczki Ada Herberg w skladzie lub na lawce. jesli masz to sprzedaj 

• Produkt: EA SPORTS FC 24
    Platforma:PC
    Podaj na jakiej platformie grasz? EA app - PC
    Model karty Nvidia lub AMD Nvidia GeForce RTX 3060 Ti
    Podaj ilość pamięci RAM w GB 16 Gb
    W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
    W jakim trybie? Rivals
    Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 05,10,2023
    O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 12:06
    W jakiej strefie czasowej mieszkasz? GMT (UTC)
    Jak często występuje ten problem? 100%
    W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Nie da się dołączyć do jakichkolwiek rozgrywek UT.
    Co się dzieje? Wydaje się 240 złotych na grę, w której jedyne co wyskakuje to: Rozgrywanie meczów jest chwilowo niedostępne. Przepraszamy za niedogodności. Wkrótce przywrócimy normalne funkcjonowanie trybu. Spróbuj ponownie później. Weźcie to naprawcie jak najszybciej możecie, nie da się grać od kilku dni w tą grę. Graczom powinniście zrekompensować błąd.
    Co powinno się stać? Móc grać w tryby UT oraz otrzymać rekompensatę za stracone pieniądze i czas.

Naprawcie ten błąd!!!

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 11 days ago
4,670 Posts