Forum Discussion
56 Replies
@PietrzaDDZposiadam dokładnie ten sam błąd od około godziny 11. Trzeba czekać widocznie. Próbowałem naprawić grę i zmieniłem internet ale to nic nie dało.
ciekawe jest to że z kolegą współprace w rivals mogę normalnie grać
Witam, mianowicie jak w temacie nie mam mozlowsci rozegrania meczu w kazdym z trybow. Pojawia sie komunikat "rozgrywanie meczow jest chwilowo niemozliwe. przepraszamy za niedogodnosci. wkrotce przywrocimy normalne funkcjonowanie trybu. sprobuj ponownie pozniej." Czy wszyscy maja taki problem czy tylko ja ?- PietrzaDDZ2 years agoNew Novice@skiperinhoo znajomi,ktorzy mieszkaja obok mnie moga grac normalnie, ja nie..
Też nie moge grac juz ktoras godzina mija a ten blad sie dalej pojawia
halooo??? zmiana dns nie pomogła ani nic z instrukcji, można prosić o pomoc @EA_Kuba ?!?!😠
działa już komuś?
Witam, mianowicie jak w temacie nie mam mozlowsci rozegrania meczu w kazdym z trybow. Pojawia sie komunikat "rozgrywanie meczow jest chwilowo niemozliwe. przepraszamy za niedogodnosci. wkrotce przywrocimy normalne funkcjonowanie trybu. sprobuj ponownie pozniej." Czy wszyscy maja taki problem czy tylko ja ? Dodam ze mam tak od godziny 15 od kad wszedlem do gry.
Zagrałem z kolega parę meczy towarzyszkich, teraz jak gram rivals oraz inne tryby po skończonym meczu wywala mnie z futa i zalicza przegraną. w tej chwili połączenie z trybem Ultimate Team jest niemożliwe. Z gory dzieki za pomoc
- @coldplax001 tak, z tego co widze to sporo ludzi ma w tym ja, nie wiem jak zagranicą
About FC 24
Recent Discussions
- 11 days ago
- 12 days ago
- 13 days ago