Forum Discussion

wezzore13's avatar
2 years ago
Solved

Rynek transferowy w aplikacji

Witam, gram od piątku codziennie. Rozegrałem dużo spotkań w Ultimate, loguje się codziennie też na aplikacje i nadal mam zablokowany rynek. Nie miałem żadnej blokady tym bardziej, że jest to nowe konto bo po kilku latach grania na Xbox przeszedłem na ps5 w tym roku i mam nowe konto. Nie gra nikt inny ani nie loguje się na inne konto Ani nie logowałem się u kogoś poza domem.  W jaki sposób mam to rozwiązać bo według wytycznych od ea w 2 dni powinienem przejść weryfikację 

• Cześć, 

Muszę wyjaśnić, że nie ma określonej ilości czasu gry ani liczby gier, które dają dostęp do rynku transferowego w aplikacji internetowej. Odblokowuje się on w miarę prowadzenia rozgrywki w Ultimate Team. Obejmuje to granie we wszystkich trybach oraz kupowanie i sprzedawanie na rynku transferowym w grze. Ważne jest jednak, aby unikać spamowania tych samych transakcji.

Przepraszamy, że nie jesteśmy w stanie podać bardziej szczegółowych instrukcji. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o tym, jak uzyskać dostęp do rynku transferowego lub co zrobić, jeśli napotkasz jakiekolwiek problemy, zapoznaj się z tym artykułem:

Dostęp do rynku transferowego EA SPORTS FC™ poprzez aplikacje Web App i Companion

28 Replies

• Gram od 22 września według zasad odblokowania rynku rozegrałem kilka aktywnych dni czyli minimum 3 mecze a rynek cały czas mam zablokowany też nie wiem o co chodzi

• madara84_PL's avatar
    madara84_PL
    New Adventurer
    2 years ago
    dziwne - dziś odpalam apkę i rynek transferowy zosatł aktywowany. Też tak macie ?
  • EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

W odpowiedzi na wasze zgłoszenia sprawdziliśmy i mogę potwierdzić, że system działa prawidłowo. Pamiętajcie, że odblokowanie może zająć trochę czasu i nie jest on taki sam dla wszystkich kont. Może to być tydzień, dwa tygodnie lub nawet dłużej. Aby uzyskać dostęp, należy kontynuować rozgrywkę w Ultimate Team. 

• Witam.

Mam ogromne zastrzeżenia do aplikacji companion. Mianowicie do dostępu do rynku transferowego, a raczej jego braku.

Mam grę ponad tydzień, aplikację również. Gram codziennie po kilka/kilkanaście meczy. Mimo to nadal dostęp nie przyznany.

Ale nie to jest w tym najgorsze, tylko podejście EA do tego problemu.

Jeden z graczy na zagranicznym forum opisał ten sam problem i dostał odpowiedź od pracownika EA o tym, że dostęp przyznawany jest automatycznie i może on potrwać. I tu cytuję już po tłumaczeniu:

"Może to trwać tydzień, dwa tygodnie lub więcej" czyli reasumując mogę też dostępu nie dostać nigdy. Żenujące jest to, że tak duża firma, o tak gigantycznym budżecie chowa się za tym, że coś jest od nich niezależne i może trwać nie wiadomo ile czasu. 

Nie liczę na inną odpowiedź, niż tą, którą otrzymała tamta osoba. Ponieważ wiem, że szeregowi pracownicy "nic nie mogą" i to twój problem, że wydając 300 zł na grę czegoś nie masz, albo coś nie działa jak powinno.

Serdecznie pozdrawiam 🙂

• @A1902Z Też mam ten sam problem i nie wiem co mam robić ale poczekam jeszcze 4 dni i zakładam nowe konto
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Z racji tego, że ostatni komentarz pojawił się w tej dyskusji rok temu, mając na uwadze zasady odnośnie odkopywania starych wątków - zamykam ją. 

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 4 days ago
4,670 Posts