Forum Discussion

kamilos34's avatar
2 years ago
Solved

Rynek transferowy

Posiada ea sport fc 24 w wersji ultimate i gram od początku a jeszcze nie mam dostępu na web app do rynku co mam zrobić to już piąty dzień 

• Hej @kamilos34

Wiemy, że uzyskiwanie dostępu do Rynku Transferowego jest bardzo ważne, dlatego też zebraliśmy informacje na ten temat TUTAJ.

Pozdrawiam,

_Kalina

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @kamilos34

Wiemy, że uzyskiwanie dostępu do Rynku Transferowego jest bardzo ważne, dlatego też zebraliśmy informacje na ten temat TUTAJ.

Pozdrawiam,

_Kalina

• Ok, fajnie przeczytałem, żadna z opcji w poradniku mnie nie dotyczy, 5dni aktywnego grania, tzn. co najmniej 3 mecze UT i logowanie w apk Companion. Konto jest jedynym używanym zarówno w grze jak i apk companion. W poradniku napisano zazwyczaj 2dni, są 4, a ja dalej go nie mam. Co mogę robić źle? Konto nie ma przeszłości, w tym tej złej, więc nie można mówić o blokadzie do rynku transferowego.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

@starhunter951 Jedynym sposobem na zyskanie dostępu jest dalsze aktywne granie w EA SPORTS FC™ 24. Nasi doradcy nie mogą nikomu przyznać dostępu do rynku transferowego EAS FC. Nie mogą też nikomu powiedzieć, kiedy uzyska dostęp.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,618 PostsLatest Activity: 8 hours ago