Forum Discussion
Produkt: EA SPORTS FC 24
Platforma:Sony Playstation 4
Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 4
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID? Aviii2137
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Mecze towarzyskie
Który typ rozgrywki? Graj ze znajomym
Która wersja? Klasyczny mecz
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 02.10.2023
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 19:30
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? GMT (UTC)
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Po wygranym/przegranym meczu wyskakuje okienko, po którym wywala mnie do menu głównego
Co się dzieje? Odpalam mecz czy to towarzyskie, czy rivalsy czy też draft to nieważne czy wygram czy przegram mecz, czy przeciwnik wyjdzie czy nie, wyskakuje okienko, że Ultimate team nie może załadować wyniku i wyrzuca mnie do menu głownego EA FC, gdy wchodze znowu do UT pokazuje, że to ja się rozłączyłem z meczu i, że później będzie to karane mniejszym procentem NU%. Na supporcie ea sprawdzałem i nie mam żadnej blokady ani bana. Proszę o pomoc
Co powinno się stać? Nie powinno mnie wywalać na koniec meczu do menu głównego i zaliczać mi normalnie mecze i wygrane w zadaniach
ea help
Wyrzuca mnie po każdym meczu ultimate team do menu głównego , problem jest od wczoraj mniej więcej 23
- EA_Lanna2 years ago
Community Manager
Hi @GG9952806,
Thanks for creating this thread. I'm afraid the board you've shared this on is supported in English, so this won't get much response if it remains over there. Please ensure your posts and threads are shared in the language of the board you're posting on. This guide may help with that: Getting started on Answers HQ! ^^
I've moved this over to the Polish AHQ boards.
Thanks,
EA_Lanna