Forum Discussion
20 Replies
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Hej @MiszaX_22
W przypadku, kiedy serwery EA nie mogę przetworzyć twojego żądania, należałoby sprawdzić nasze podstawowe i zaawansowane kroki, które pomogą zoptymalizować połączenie internetowe,
Próbowałem, nic z tego nie działa, jestem podłączony kablem do internetu, jedyny problem jaki mam to z meczami, mogę wystawiać karty na rynek, kupować je itd, chodzi tylko i wyłącznie o rozgrywanie spotkań
mam dokładnie ten sam problem po meczu niezależnie od wyniku wyskakuje mi "serwery ea nie mogą przetworzyć twojego żądania" i poddaje mecz walkowerem mam tak juz od 6h
Produkt: EA SPORTS FC 24
Platforma:PlayStation 5
Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 5
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID? grzegorz1355
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Rivals
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 25 09 2023
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 2
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? GMT (UTC)
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Po rozegraniu meczu w jakim kolkwiek trybie w ultimate team wyrzuca mnie z całego ultimate do menu głównego gry i uznaje porażkę i pisze.ze serwery ea nie mogą przetworzyć mojego zadania
Co się dzieje? Po rozegraniu meczu w jakim kolkwiek trybie w ultimate team wyrzuca mnie z całego ultimate do menu głównego gry i uznaje porażkę i pisze.ze serwery ea nie mogą przetworzyć mojego zadania
Co powinno się stać? Powinna mi działać gra , bo kupiłem wersję ULTIMATE za 460 zł a nie mogę grać w ultimate od wczoraj
Proszę o pomoc
juz działa póki co
Platforma - Xbox Series
Gamertag - SAT 4Kids
Sytuacja pojawiła się dziś w nocy około godziny 2-3. Po ukończeniu meczu wyskoczył komunikat "Serwery nie mogą przetworzyć Twojego żądania....", nastąpiło wylogowanie z ultimate team.
Stwierdziłem coś się zbugowało i pewnie zaraz przejdzie, godzina 13 dalej to samo. (Przez co jestem już 3 mecze do tyłu w SB).
Próbowałem przelogowania konta, routera, zmiany IP, internet po kablu, internet po WiFi, nic się nie zmienia. Nawet zmiana internetu na inny nic nie zmienia.
Paradoks tego jest taki że testowałem 2 inne konta i wszystko działa tak jak powinno. Więc ewidentnie jest to błąd po waszej stronie.
Proszę mi tutaj nie wysyłać standardowych formułek z odnośnikiem do waszych "rozwiązań" przestaw router w inne miejsce, bo takie coś to możecie sobie wysyłać nastolatkom.
Tak samo z racji że jest to WASZ błąd a nie mój, proszę o zwrot meczy (nie wiem jak, nie mój w tym interes) albo jakiś inny "bonus" adekwatny do braku możliwości gry jak i popsuciu możliwości zdobycia większej ilości punktów a co za tym idzie możliwie lepszych tygodniowych nagród.
Również odblokowanie możliwości wysyłania ticketów na support byłoby mądrym posunięciem bo z tego co widzę póki co jest zablokowane żeby uniknąć spamu. 😉
Mam ten sam problem od wczoraj (wtorek) ok. północy. Dzis 12:00 (środa), błąd nie ustał, wygrane, przegrane mecze, jakie by nie były, po meczu "serwery nie mogą przetworzyć twojego żądania" i wyrzuca do menu gry.
Siema, mam taki problem, że po każdym zakończonym meczu wyskakuje mi informacja „Serwery EA nie mogą aktualnie przetworzyć twojego żądania” i wyrzuca mnie z Ultimate Team występuje to od około 12h.
Ten sam problem, po każdym meczu wywala z FUT'a.
Ktoś uporał się z tym problemem?
Mam tak od wczoraj w nocy.
Cześć,
Mam ten sam problem.
Udało Ci sie jakoś go rozwiązać?
About FC 24
Recent Discussions
- 16 hours ago
- 11 days ago
- 12 days ago
- 12 days ago